Lifestyle

Σοφία Βεργκάρα Instagram: Αναπολεί το καλοκαίρι η ηθοποιός – Τα παιχνίδια με έναν ταύρο στην πισίνα της

Σοφία Βεργκάρα Instagram: Αναπολεί το καλοκαίρι η ηθοποιός – Τα παιχνίδια με έναν ταύρο στην πισίνα της
Σοφία Βεργκάρα Instagram: Αυτή της η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές.

Η Σοφία Βεργκάρα αναπολεί το καλοκαίρι κάνοντας «ροντέο» στην πισίνα της και δημοσιεύοντας ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η σέξι ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο που προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης που θυμίζει ταύρο σε ροντέο με την προσπάθεια της Βεργκάρα να μην είναι πετυχημένη, μα λίγη σημασία έχει, καθώς στο στιγμιότυπο φαίνεται να απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές.

Βέβαια, το βίντεο είναι πολύ απολαυστικό και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί η Κολομβιανή ηθοποιός και οικοδέσποινα πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων φορά το ολόσωμο λευκό μαγιό που τονίζει τις εντυπωσιακές αναλογίες της, κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους θαυμαστές της, όπως είναι αναμενόμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#tbt to summer🤣🤣🤣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Τη Σοφία Βεργκάρα ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ περπατούσε σε μια παραλία της Κολομβίας και άμεσα της παρουσιάστηκαν προτάσεις για μόντελινγκ και δουλειά στην τηλεόραση. Η Βεργάρα ήταν «φοβισμένη» με το να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική διαφήμιση, μέχρι οι δάσκαλοι της στο καθολικό σχολείο να της δώσουν την άδεια για να πάρει μέρος. Έτσι, έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός σε ηλικία των 17 σε ένα διαφημιστικό της Pepsi όπου μεταδόθηκε ευρέως στην Λατινική Αμερική.

Η εκπομπή που την έκανε διάσημη

Στην ηλικία των 20 ετών, η Σοφία μετακόμισε στην Μπογκοτά, της Κολομβίας, όπου εργάστηκε ως μοντέλο, περιστασιακά, και ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές παραγωγές. Από το 1995 έως το 1998, συμπαρουσίασε με τον Fernando Fiore το Fuera de serie («Out of the Ordinary» or «Over-the-Top»), μια εκπομπή με μια σειρά από ταξίδια όπου έκανε επισκέψεις σε εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Ήταν μια εκπομπή στο διεθνές Univisión Ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο και την έκανε διάσημη στην Λατινοαμερικάνικη αγορά. Έδωσε επίσης, στην αισθησιακή ηθοποιό τηλεοπτική έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω των σταθμών του τηλεοπτικού δικτύου Univisión. Συμπαρουσίασε το τηλεοπτικό σόου A que no te atreves («I Dare You») στο δίκτυο Univisión και εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ (guest star) στην έναρξη της τέταρτης σεζόν του δικτύου HBO της σειράς Entourage ενώ φωτογραφήθηκε για αφίσες και ημερολόγια για μαγιό, το 1998, 2000 και το 2002. Και από τότε είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments