Ελλάδα

Φθιώτιδα: Οδηγούσε σταθερά στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα – Δείτε βίντεο

Φθιώτιδα: Οδηγούσε σταθερά στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα – Δείτε βίντεο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Φθιώτιδα: Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα σα να μην συμβαίνει τίποτε

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που κατέγραψε η κάμερα ενός αυτοκινήτου, λίγο πριν τις 12:00′ το μεσημέρι της Κυριακής, στο δρόμο Λαμίας- Δομοκού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προπορευόταν, ενώ αρχικά οδηγούσε σωστά, ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε εκεί σταθερά. Δεν καταλάβαινε ούτε τι κόρνες, ούτε τα φώτα που του αναβόσβηναν.

Πήγε να συγκρουστεί με πέντε αυτοκίνητα που συνάντησε όσο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς όπως θα δείτε στο βίντεο οι άλλοι οδηγοί αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν να αποφύγουν τη μετωπική σύγκρουση. Και μετά ξαφνικά επανήλθε στο ρεύμα του και οδηγούσε κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάμερα καταγράφει τέτοιο επικίνδυνο περιστατικό. Πριν από μερικές ημέρες ένα τέτοιο συμβάν καταγράφηκε στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Κορίνθου. Εκεί λοιπόν ένας 80χρονος οδηγούσε ανάποδα, με τους οδηγούς να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς για να τον αποφύγουν. Σε κάποια στιγμή όμως ένα φορτηγό σούπερ μάρκετ και ένα ΚΤΕΛ του έκλεισαν τον δρόμο, καθώς δεν μπορούσαν να αλλάξουν λωρίδα.

Το απίθανο είναι πως ο ηλικιωμένος έκανε νόημα στον οδηγό να κάνει άκρη για να συνεχίσει την πορεία του. Ευτυχώς κάπου εκεί κατάλαβε οτι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλα, έκανε αναστροφή και πήρε επιτέλους την σωστή κατεύθυνση. Αλλά και νωρίτερα από αυτό το περιστατικό με τον 80χρονο, στην περιφερειακή οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, στο ύψος της εξόδου της Χαλκίδας, όπου ξανά ένας φερόμενος ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα για 13 χιλιόμετρα.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.