Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Τον τιμώρησε ο Ρίο Άβε γιατί αρνήθηκε να παίξει

Ματέους Ρέις: Τον τιμώρησε ο Ρίο Άβε γιατί αρνήθηκε να παίξει
Ματέους Ρέις: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός της Ρίο Άβε, καθώς αρνήθηκε να παίξει στο ματς με την Γκιμαράες. Ο λόγος για αυτήν του την κίνηση, είναι το γεγονός ότι ήθελε να επισπεύσει την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Συνεχίζεται το σίριαλ με την μεταγραφή του Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στον Πειραιά, μόλις λυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, ο Ματέους Ρέις βρίσκεται αυτήν τη στιγμή τιμωρημένος από την Ρίο Άβε, καθώς αρνήθηκε να παίξει στην αναμέτρηση κόντρα στην Γκιμαράες.

Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του μέσου με ομάδα (δεν ανέφερε πια ο πρόεδρός της) με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει για να φύγει πιο γρήγορα από την Πορτογαλία και έτσι θα τιμωρηθεί αφού δεν αγωνίστηκε προχθές. Αν αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, τότε επιβεβαιώνεται η ισχυρή θέληση του παίκτη να έρθει στον Πειραιά.

«Τη μέρα του αγώνα αρνήθηκε να αγωνιστεί και δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά. Για μας ήταν μεγάλη έκπληξη. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα και ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία. Δεν ξέρω αν η στάση του είχε επηρεαστεί από κάποιον ή όχι. Εμείς θα αναλύσουμε την κατάσταση, γιατί αυτό που έκανε ήταν πολύ σοβαρό. Αποτελεί έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα που του πρόσφερε τόσα και θα τον τιμωρήσουμε».

Σε άλλα μεταγραφικά νέα της ομάδας, αύριο Τετάρτη έρχεται στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Το ανάποδο δρομολόγιο θα κάνει ο Καφού αφού θα πάει στην Αγγλία για να υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αύριο Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα αφού είναι οριστική η ανταλλαγή του μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Καφού. Ο Πορτογάλος της αγγλικής ομάδας θα γίνει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», αμέσως μετά το κρίσιμο ματς με την Ομόνοια απόψε το βράδυ για τα play offs του Champions League.

Ο Τιάγκο Σίλβα, που αγωνίζεται ως οχτάρι, αλλά και ως δεκάρι, θα βρίσκεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9), ενώ αμέσως το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Καφού, για να ενταχθεί στην έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Championship. O 27χρονος μέσος μέτρησε την περσινή σεζόν συνολικά 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ στην Αγγλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments