Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Λασάλτ

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Λασάλτ
Ολυμπιακός: Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ομάδα έχει στο στόχαστρο τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ-χαφ της Μίλαν, Ντιέγκο Λασάλτ.

Όσο η θέση του βασικού αριστερού μπακ παραμένει «ανοιχτή» στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τόσο θα συνεχίζονται και οι προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» να εντοπίσουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση στην αγορά. Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα, η περίπτωση του Ουρουγουανού αμυντικού της Μίλαν, Ντιέγκο Λασάλτ, έχει κερδίσει πολύ έδαφος τις τελευταίες ώρες, από τη στιγμή που η Ρίο Άβε… κλωτσάει για την περίπτωση του Ματέους Ρέις.

Όπως αναφέρει το «Tutto Mercato», ο 27χρονος μπακ παραχωρείται δανεικός από τους «ροσονέρι» αφού δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν. Έτσι, μετά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η ομάδα που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ο Ολυμπιακός, που πλέον έχει να προσφέρει και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League. «Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του», τονίζεται χαρακτηριστικά από τους Ιταλούς.

Ο Λασάλτ είναι διεθνής με την Ουρουγουάη και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, με τη Μίλαν να ξοδεύει 15 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει από τη Τζένοα το καλοκαίρι του 2018. Στην Ιταλία έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπολόνια, Ίντερ, Έμπολι και Τορίνο. Με τη φανέλα της τελευταίας έπαιξε πέρσι ως δανεικός μέχρι τον Ιανουάριο, μετρώντας 18 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ με τους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης έπαιξε σε άλλα 6 ματς.

Οι τρεις στόχοι του Ολυμπιακού για την επίθεση

Σε μεταγραφικό πυρετό ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για τα φτερά της επίθεσης. Το σήριαλ με τον Μπουφάλ αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες καλά κρατεί, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να κλείσουν αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον σχεδιασμό τους.

Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, ο Ολυμπιακός δεν θα «χτυπήσει» από σήμερα μόνο την πόρτα της Σαουθάμπτον. Θα κάνει άλλη μία προσπάθεια για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ένας Γκάρι που είναι έξαλλος με τη στάση της Αλ Ιτιχάντ, η οποία του έχει διαμηνύσει ότι «είτε θα γυρίσεις σε εμάς είτε θα μείνεις στη Φενέρ». Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι στο τέλος θα βρει την άκρη με τους Σαουδάραβες, αλλά το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα τον περιμένει όσο χρειαστεί, δίχως να διακινδυνεύσει τον δικό του σχεδιασμό αναφορικά με την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα «φτερά» της επίθεσης. «Νο 1» είναι ο Μπουφάλ, «Νο 2» ο Γκάρι και «Νο 3» ο Ενκουντού.

Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δελεάσει την Σάουθαμπτον

Ο Μαροκινός εξτρέμ Σοφιάν Μπουφάλ το νούμερο ένα στη λίστα των εξτρέμ και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να δελεάζουν με την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League τον ποδοσφαιριστή, ενώ θα μπορέσουν να δώσουν γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ στη Σαουθάμπτον για να πλησιάσει τα «θέλω» της.

Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κλείσει και το θέμα του Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος μπα-χαφ αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες, επειδή ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει στο συγκεκριμένο ματς υπό το φόβο ενός τραυματισμού που ενδεχομένως να χαλούσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η στάση όμως του παίκτη αποτελεί σημαντικό «χαρτί» στις συζητήσεις των δύο συλλόγων.

Τέλος, από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία ότι σήμερα θα έρθει στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ φόρεστ, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελάδας. Ο Πορτογάλος άσος θα αποτελέσει μία έξτρα λύση για την «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο με προορισμό την Αγγλία αναμένεται να ακολουθήσει ο Καφού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments