Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Πρόταση 15 εκατομμύρια ευρώ – Θέλουν περισσότερα οι “ερυθρόλευκοι”

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Πρόταση 15 εκατομμύρια ευρώ – Θέλουν περισσότερα οι “ερυθρόλευκοι”
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά έχει δεχτεί πρόταση για την παραχώρηση του Αφρικανού χαφ.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει χτίσει έναν καλό κορμό ποδοσφαιριστών. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πρέπει να πιστωθεί στο χώρο του κέντρου. Οι Μπουχαλάκης – Καμαρά είναι σταθερά βασικοί ενώ μέχρι την περσινή σεζόν υπήρχε και ο Γκιγιέρμε. Οι δυο πρώτοι αποτελούν τους στυλοβάτες στο χώρο του κέντρου. Ειδικά ο Αφρικανός έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την εξέλιξη του. Εκτός από ικανός στο αμυντικό παιχνίδι, πατάει αρκετά συχνά περιοχή, ενώ αν βρεθεί έξω από αυτή μπορεί να εξαπλώσει δυνατά σουτ που βάζουν δύσκολα στους γκολκίπερ.

Οι εμφανίσεις του νεαρού χαφ εκτός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχουν εντυπωσιάσει και αρκετούς σκάουτερ από το εξωτερικό. Ο Καμαρά βρίσκεται σταθερά σε μπλοκάκια ξένων ομάδων εδώ και τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές περιόδους. Μπορεί να πλησιάζουμε προς το φινάλε των μεταγραφών και ο Αφρικανός να βρίσκεται κανονικά στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα για το άμεσο μέλλον. Με λίγα λόγια η παραμονή Καμαρά στο λιμάνι μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ήρθε πρόταση που δεν καλύπτει τον Ολυμπιακό

Από την αρχή του καλοκαιριού υπήρχε η αίσθηση ότι φέτος θα έρθει η πρόταση για τον Καμαρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή έφτασε στα γραφεία του συλλόγου. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν δεχτεί πρόταση κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για την πώληση του Αφρικανού μέσου, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Παρά ταύτα, στο μεγάλο Λιμάνι δεν έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις, καθώς κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 20 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαντί Καμαρά ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού πριν από δυο χρόνια από την Αζαξιό. Ήρθε στους πρωταθλητές ως ελεύθερος και πλέον έχει καταφέρει να ανεβάσει την χρηματιστηριακή αξία του στα ύψη. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του. Άλλωστε οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τους δικούς τους όρους. Όπως αναφέραμε και πριν στην περίπτωση Καμαρά το ποσό πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments