Πως Να

Πώς να επιλέξω στρώμα

Πώς να επιλέξω στρώμα
Στρώμα κρεβατιού: Αυτά είναι τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία πρέπει να επιλέξετε το σωστό στρώμα για το σώμα και το κρεβάτι σας.

Ένα ακατάλληλο στρώμα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα όπως μυϊκούς και σκελετικούς πόνους, ύπνο που δεν ξεκουράζει, ανησυχία, αϋπνία, πονοκεφάλους, κακή διάθεση και άλλα πολλά θέματα.

Εξάλλου, περνάμε αρκετές ώρες στο κρεβάτι και αυτός είναι ο λόγος που μαζί με το στρώμα, είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη αν θέλετε να κοιμάστε καλύτερα. Το κρεβάτι και το στρώμα πρέπει να ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός. Ένας κακής ποιότητας ύπνος δεν επηρεάζει μόνο τις νύχτες σας, αλλά και την καθημερινότητά σας με αποτέλεσμα να αισθάνεστε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια.

Η επιλογή του στρώματος είναι προσωπική υπόθεση και δυστυχώς, συνήθως δεν δαπανούμε αρκετό χρόνο και ενέργεια για να επιλέξουμε το κατάλληλο στρώμα ύπνου. Εάν κοιμάστε σε ένα ακατάλληλο στρώμα, τα προβλήματα στην πλάτη σας μπορεί να επιδεινωθούν. Επομένως, χρειάζεστε ένα στρώμα το οποίο να στηρίζει σωστά το σώμα σας και να σας ανακουφίζει από την πίεση.

Πώς να επιλέξετε το σωστό στρώμα εάν έχετε πόνους στην πλάτη;

  • Δοκιμάστε πολλά διαφορετικά στρώματα και πάρτε τον χρόνο σας.
  • Η σπονδυλική στήλη πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία γραμμή.
  • Επιλέξτε ένα στρώμα με σωστή σκληρότητα και πολλές ζώνες στήριξης.
  • Πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στο κρεβάτι.
  • Μην ξεχνάτε, τα στρώματα έχουν ημερομηνία λήξης. Για αυτό και πρέπει να αντικαθίστανται ανά εφτά με δέκα χρόνια.

Όταν επιλέγετε στρώμα, είναι σημαντικό να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας. Δεν αρκεί να ξαπλώσετε στο στρώμα για πέντε λεπτά. Δοκιμάστε τις αγαπημένες σας στάσεις ύπνου και δείτε εάν νιώθετε άνετα ή όχι. Δοκιμάστε διαφορετικούς τύπους στρωμάτων, είτε αναζητάτε ένα στρώμα αφρού, είτε στρώμα ελατηρίων. Έτσι, θα μπορέσετε να επιλέξετε το σωστό στρώμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Και να θυμάστε πως μπορεί να χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι το σώμα σας να συνηθίσει ένα νέο στρώμα. Χρησιμοποιήστε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντος, που παρέχουν πολλά καταστήματα. Πάρτε το στρώμα στο σπίτι σας και δοκιμάστε το κάποιες νύχτες. Εάν το στρώμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να το επιστρέψετε και να επιλέξετε ένα άλλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments