Nέα της αγοράς

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα το MindFlow του ThinkBiz

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα το MindFlow του ThinkBiz
Το event που στοχεύει στην ανάπτυξη των κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων των νέων, συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, με ομιλίες που μεταδίδονται από το Deree – The American College of Greece απευθείας στο YouTube.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το MindFlow 2020, το 15ήμερο ψηφιακό event και ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με το κοινό μέσω 3 mini Live Event με ομιλίες που θα μεταδίδονται από το Deree – The American College of Greece απευθείας στο YouTube.  Παράλληλα, πραγματοποιούνται εξειδικευμένα workshops και πολλά happenings σε πραγματικό χρόνο.

Η φετινή δράση χωρίζεται σε 2 θεματικές εβδομάδες.

Η πρώτη με όνομα “Create your Μindset”, συμβάλλει στην προετοιμασία της προσωπικότητας για τα πρώτα εργασιακά βήματα μέσω των ομιλιών Communication & Body Language, Innovative Thinking, Project Management, Personal Branding και των 2 εντυπωσιακών CV & LinkedIn Building Workshops. Ενώ η δεύτερη έχει θεματική “Expand your Business Flow” και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που ξεχωρίζουν τα επιτυχημένα στελέχη στον σύγχρονο επαγγελματικό στίβο, με ομιλίες Leadership, Risk Taking και Adaptability, καθώς και με το Sales Simulation Workshop.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της ΕΥ ως Gold Sponsor, της Dia Gerontoudi και του ATHEXGroup ως Major Sponsors, της Entersoft και της PepsiCo ως Bronze Sponsors, του Deree – The American College of Greece ως Hosting Partner, της .seize ως Strategic Partner, του e-food και του Big Bad Wolf ως Food Partners, της ZERDESIGN και της EPAPHY TECHNOMARKETING HUB ως Key Partners.

Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στηρίζουν τη δράση επίσης οι εταιρείες Collegelink ως Educational Partner, Κλειδάριθμος και Lifegreen ως Major In Kind Sponsors αλλά και οι FrezydermPepsiCo με τα προϊόντα DoritosNestle με τα προϊόντα Fitness και MaggiKrocus Kozanis ProductMaped HellasMars,      Erre DueUnismackKalliston OliveBariamis sweets και Terra Creta ως In Kind Sponsors.

Το MindFlow έχει ήδη ξεκινήσει και έχει υποσχεθεί να δώσει μια αξέχαστη ψηφιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες του, προσφέροντας μια διαφορετική και συνάμα καινοτόμα ματιά στα soft skills. Μη χάσεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τη δική σου επαγγελματική προσωπικότητα. Μάθε πρώτος όλες τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του event σε αυτό το link, αλλά επισκέψου και τη σελίδα του ThinkBiz στο Facebook και στο Instagram, ώστε να μάθεις όλες τις εξελίξεις.

Παρακάτω δημοσιεύεται το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας του event:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments