Αθλητισμός

Μπότσαρης Παναθηναϊκός: Στην ΑΕ Καραϊσκάκης υπέγραψε ο πρώην «πράσινος» της Κ-19

Μπότσαρης Παναθηναϊκός: Στην ΑΕ Καραϊσκάκης υπέγραψε ο πρώην «πράσινος» της Κ-19
Μπότσαρης Παναθηναϊκός: Ο πρώην τερματοφύλακας της «πράσινης» Κ-19 θα παίζει για την ΑΕ Καραϊσκάκης από σήμερα.

Στην ΑΕ Καραϊσκάκης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπότσαρης. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Θεσπρωτό στη Γ’ Εθνική, ενώ παλιότερα όταν βρισκόταν στην Κ-19 του Παναθηναϊκού είχε εντυπωσιάσει και τον Γιώργο Δώνη, τότε προπονητής της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού».

Η Αρτινή ομάδα στην ανακοίνωσή της για τον Γιάννη Μπότσαρη αναφέρει:

«Υπέγραψε ο Μπότσαρης

Ο 1,84 Γιάννης Μπότσαρης ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας από την ΑΕ Σελεύκειας στην Α’ Θεσπρωτίας. Από εκεί στον Θεσπρωτο και στην πρώτη ομάδα, όπου εντυπωσίασε και με τις εμφανίσεις του στη Γ’ Εθνική. Έτσι ο 19χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε η ευκαιρία να μετακομίσει το 2017 στην Κ19 του Παναθηναϊκού. Ο Μπότσαρης και πέρυσι και φέτος είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία.

Ο Γιάννης βρέθηκε στην Άρτα, πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ. Γιάννη καλωσόρισες στην ομάδα!».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

ΥΠΈΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΟΤΣΑΡΗΣΟ 1,84 Γιάννης Μπότσαρης ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας από την ΑΕ Σελεύκειας στην…

Gepostet von Karaiskakis FC / ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας am Freitag, 2. Oktober 2020

Στην τακτική αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Ντάνι Πογιάτος σήμερα. Όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού: «Έμφαση στην τακτική έδωσε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ντάνι Πογιάτος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν για αρκετή ώρα εξάσκηση στην κυκλοφορία μπάλας και σε τακτικές ενέργειες στο σκέλος της ανάπτυξης.

Αποφόρτιση ακολούθησε ο Μπουζούκης, ατομικό έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Αγιούμπ, Ιωαννίδης. Ο Φώτης Ιωαννίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά από χτύπημα στην προχθεσινή προπόνηση, η οποία έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι έως 3 εβδομάδες. Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο».

Ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Κυριακής (4/10, 16:00) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Άρη και θέλει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ντάνι Πογιάτος θα έχει αρκετές απουσίες, αλλά όπως δήλωσε δεν ψάχνει για δικαιολογίες. «Ουσιαστικά πρέπει να κατανοήσουμε το πλάνο. Βλέπω ότι τις τελευταίες ημέρες η ομάδα προπονείται πολύ καλύτερα, απ’ την εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα πρέπει να βελτιωθούμε και στο επιθετικό κομμάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments