Τεχνολογία

FarmVille Facebook: Kλείνει στα τέλη του χρόνου το πιο δημοφιλές παιχνίδι του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

FarmVille Facebook: Kλείνει στα τέλη του χρόνου το πιο δημοφιλές παιχνίδι του μέσου κοινωνικής δικτύωσης
FarmVille Facebook: Είχε πάνω από 80 εκατομμύρια παίκτες.

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι του Facebook, το FarmVille, ανακοινώθηκε ότι θα ρίξει τίτλους τέλους προς το τέλος του 2020, κλείνοντας έπειτα από περίπου έντεκα χρόνια λειτουργίας.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πάνω από 80 εκατομμύρια παίκτες που φρόντιζαν τις καλλιέργειες και τα ζώα τους και ζητούσαν βοήθεια από φίλους στη δημοφιλή πλατφόρμα, με το FarmVille να βρίσκεται στο απώγειό του. Πλέον, όταν θα φεύγει το 2020, η πλατφόρμα θα σταματήσει να υποστηρίζει τα παιχνίδια που στηρίζονται στο Flash, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες του Facebook δεν θα μπορούν να παίξουν τα συγκεκριμένα.

Όσο για τις αγορές στο πλαίσιο της εφαρμογής, θα είναι διαθέσιμες έως τις 17 Νοεμβρίου και μετά το σύστημα αυτό θα κλείσει. Από την άλλη, η Zynga, η δημιουργός του παιχνιδιού, σχεδιάζει δραστηριότητες εντός της εφαρμογής για να επιτρέψει στους παίκτες του FarmVille να το «αποχαιρετίσουν». Τα άλλα ανάλογου αντικειμένου παιχνίδια της εταιρείας, ανάμεσά τους το FarmVille 2 και το Tropic Escape, είναι διαθέσιμα στο κινητό και δεν θα επηρεαστούν.

Από την άλλη, το FarmVille 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κινητό σύντομα, με τη Zynga σε ανακοίνωσή της να εξηγεί πως ήδη είχε ανακοινωθεί ότι η Adobe θα καταργήσει φέτος σταδιακά το Flash Player, όπως και ότι το Facebook θα σταματήσει να υποστηρίζει τα παιχνίδια που βασίζονται σε αυτό.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή, βοηθώντας να χτίσουμε μία απίστευτη παγκόσμια κοινότητα παικτών στην πάροδο των ετών, οι οποίοι διασκέδασαν αυτό το παιχνίδι όσο και εμείς. Για αυτό σας ευχαριστούμε», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments