Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [02/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [02/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [02/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [02/10/20].

Κριός

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι παλεύεις να επαναφέρεις το πάθος στην ερωτική σου ζωή…γνωρίζεις πως είσαι σε θέση να ρισκάρεις, αξιοποιώντας την εξαιρετική φαντασία σου. Παρά το γεγονός ότι ο Άρης κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου, υπάρχει ακόμα αρκετά θετική διάθεση, για να συνδεθείς μ’ αυτή. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις τυχόν ρομαντικά εμπόδια, σε ευκαιρίες. Αυτή η δύναμη είναι δική σου τώρα.

Ταύρος

Η μείωση ή η εξάλειψη του άγχους στη σχέση σου, μπορεί να επιτευχθεί αν παραιτηθείς από τις άκαμπτες προσδοκίες σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να απελευθερώσεις την ενέργεια που καταβάλλεις σ’ αυτές και να επωφεληθείς από νέες προοπτικές που εμφανίζονται στην πορεία σου. Ένα νέο παθιασμένο κεφάλαιο ξεδιπλώνεται. Η απελευθέρωση ξεπερασμένων απόψεων είναι το πρώτο βήμα για να το αγκαλιάσεις.

Δίδυμοι

Η επιθυμία να ζήσεις περισσότερα μέσα στο ερωτικό βασίλειο, θα είναι πιο ισχυρή. Όμως, η υπερβολική φαντασία σου, θα εμποδίσει τις γλυκές εξελίξεις που προσφέρονται. Ίσως χρειαστεί να είσαι πιο ξεκάθαρη στο μυαλό σου ή να περιορίσεις αυτό που θέλεις να ζήσεις, πιθανώς με κάποιο άτομο. Όσο πιο συγκεκριμένη είσαι με την παθιασμένη σου αναζήτηση τώρα, τόσο πιο πιθανό είναι να τα καταφέρεις.

Καρκίνος

Δέσμευση έναντι ανεξαρτησίας! Αυτό ίσως είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα σκεφτείς περισσότερο πώς θα απολαύσεις μια ικανοποιητική σχέση, ενώ θα διατηρείς παράλληλα την ελευθερία που θέλεις και χρειάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να είναι ευκολότερο να βρεις μια ισορροπία στην αυτονομία σου, χωρίς να διακυβεύεται η όμορφη γενναιοδωρία της ερωτικής σου ζωής.

Λέων

Οι ευχάριστες εξελίξεις εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την αισιοδοξία στη σχέση σου. Μπορεί να είσαι απασχολημένη με άλλους τρόπους που σου υπενθυμίζουν την αξία και τις δυνατότητές σου όπως και το γεγονός πως αυτό που είναι λιγότερο επιθυμητό τώρα στην ερωτική σου ζωή, είναι προσωρινό. Πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές, οπότε να είσαι έτοιμη για τις συνθήκες, που θα είναι χρήσιμες και χωρίς προειδοποίηση.

Παρθένος

Θα μπορούσες να ρίξεις μια προσεκτική ματιά σ’ αυτούς που είναι σημαντικοί για σένα και ν’ αναιρέσεις τις προσωπικές σου ανησυχίες για να τους βοηθήσεις ή να τους υποστηρίξεις. Αν όμως ο εραστής σου αποστραγγίζει την ενέργειά σου με οποιονδήποτε τρόπο, τότε αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η διόρθωση αυτής της συναισθηματικής ανισορροπίας θα απαιτήσει να γνωστοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτός ο τρόπος θα επιφέρει βελτιώσεις.

Ζυγός

Η συναισθηματική σου πανοπλία είναι πολύ ισχυρότερη αυτή τη στιγμή, κάτι που θα βοηθήσει στην εκτροπή ενός αγενούς σχολίου από τον εραστή σου. Ίσως χρειαστεί να σκεφτείς πολύ για να τον συγχωρήσεις αλλά η θετική σου αύρα όπως και η συμπόνια σου συνδυάζονται υπέροχα για να σε βοηθήσουν να το κάνεις. Εφάρμοσέ τα με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι μπορείς να μειώσεις την ένταση όπου χρειάζεται.

Σκορπιός

Η αναγνώριση των ρομαντικών συναισθημάτων είναι ένα πράγμα, αλλά η απελευθέρωσή τους είναι κάτι απαραίτητο τώρα. Αυτός είναι ο τρόπος για να γλυκάνεις οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τον εραστή σου. Μπορεί αν δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου, να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με το ταίρι σου. Παίζοντας το ρόλο σου στην απομάκρυνση συγκρούσεων, μπορείς να ακολουθήσεις ένα παθιασμένο όνειρο, σε μια ανεμπόδιστη πορεία.

Τοξότης

Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να χρειαστεί μια ουσιαστική συζήτηση για να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα που απειλεί τη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Μ’ αυτή τη συζήτηση θα μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα με χάρη και σοφία. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση η ανοιχτή, αυθεντική επικοινωνία, μπορεί να ελαττώσει ή να εξαλείψει τις παρανοήσεις με το ταίρι σου. Είναι λοιπόν απαραίτητη η ανοιχτή έκφραση, για να βιώσεις την παθιασμένη πρόοδο τώρα.

Αιγόκερως

Η συνεργασία που απολαύσατε πρόσφατα με το ταίρι σου, μπορεί να συναντήσει κάποιες δυσκολίες τώρα. Μην τις αφήσεις όμως να αποτρέψουν την παθιασμένη πρόοδο στη σχέση σου. Όσο περισσότερο καταφέρεις να δείξεις καλή θέληση και θετική συμπεριφορά, τόσο ευκολότερα θα διατηρήσεις τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση. Μην επιτρέψεις σε μερικές διαφωνίες, να εμποδίσουν κάτι που εκτυλίσσεται υπέροχα.

Υδροχόος

Δίνοντας περισσότερη προσοχή σε μια κατάσταση που μέχρι πρόσφατα δεν της είχες δώσει την απαραίτητη σημασία, θα μπορέσεις να την κατανοήσεις καλύτερα. Γνωρίζεις πως η σχέση σου, πρέπει να αντιμετωπιστεί ρεαλιστικά κι όχι ιδεαλιστικά. Όμως, όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίζει η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου τώρα, μπορείς να δείξεις σοφία και να δημιουργίσεις θετικές αλλαγές με τον μοναδικό σου τρόπο.

Ιχθύες

Αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να αποστασιοποιηθείς για κάποιο λόγο τώρα, τότε σκέψου τι εξηγήσεις θα δώσεις στον αγαπημένο σου. Ο εραστής σου, μπορεί να σε βοηθήσει αν είσαι πιο ανοιχτή ή εξωστρεφής απέναντί του. Όποια κι αν είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζεις, μην πιστέψεις πως πρέπει να την αντιμετωπίσεις μόνη σου. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου για να σε υποστηρίξει με όποιο τρόπο χρειάζεσαι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments