Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [03/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [03/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [03/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [03/10/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει πιο επιρρεπείς σε φαντασιώσεις. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο/α άτομο που θαυμάζετε εδώ και καιρό. Αλλά πριν αρχίσετε να σκέφτεστε όλα τα παράξενα και υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί, καλό θα ήταν να περιμένετε μια ή δύο μέρες μέχρι να έρθετε στα συγκαλά σας.

Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως καχύποπτοι για τις προθέσεις του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Όλα τα σενάρια παίζουν στο μυαλό σας, και οι ανασφάλειές σας τείνουν να τα κάνουν όλα υπερβολικά. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένετε, πριν κατηγορήσετε άδικα το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βάζει σε μια σχεδόν υπνωτιστική διάθεση. Αισθάνεστε σαν να θέλετε να ρισκάρετε, να αφεθείτε στην διάθεση της στιγμής και στα χέρια του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κρατήσετε μια πισινή – για καλό και για κακό!

Καρκίνος

Υπάρχει μια σχεδόν μαγική ατμόσφαιρα γύρω σας, που ακόμη κι εσείς δυσκολεύεστε να μην υποκύψετε στην έντονη διάθεση που σας προκαλεί. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με το άτομο ονείρων σας αλλά δεν θα ονειρεύεστε. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσετε μια αίσθηση ρεαλισμού και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν χειροπιαστό δεσμό ανάμεσά σας. svg%3E

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να χαμογελάτε όλη μέρα σήμερα, καθώς εσείς και το ταίρι σας έχετε πολλά για να γιορτάσετε. Μπορείτε να το κάνετε με στυλ. Αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σκηνικό με κεριά, λουλούδια, μουσική και φυσικά σοκολατάκια! Το αποψινό βράδυ θα σας μείνει αξέχαστο!

Παρθένος

Ο έρωτας κρύβει πολλά μυστικά και εκπλήξεις σήμερα.  Η ψυχολογική κατάσταση και των δυο σας είναι τέλεια, όλα πάνε υπέροχα στην ζωή σας, ο χώρος που έχετε φτιάξει μαζί σας κάνει να αισθάνεστε ηρεμία και ασφάλεια. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την τρέχουσα σχέση σας. Ακόμα κι αν όλα δεν έχουν πάει σύμφωνα το σχέδιο, προσπαθήστε να αφήσετε πίσω τα άγχη της καθημερινότητας και να εστιάσετε στα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Εάν τα καταφέρετε, θα έχετε φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια. Αλλά σήμερα η ευφράδειά σας και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα φτάσει σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να εντυπωσιάσετε, να δελεάσετε και να πείσετε το ταίρι σας αλλά τελικά όλα να είναι λόγια του αέρα. Ο τρόπος να κερδίσετε την εκτίμηση του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας είναι να τηρείτε όσα λέτε με τις πράξεις σας. svg%3E

Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ρομαντική βραδιά με κεριά, χαλαρωτική μουσική και ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα να σκορπίζει το άρωμά του στον χώρο. Η ατμόσφαιρα της σημερινής ημέρας το κάνει όχι μόνο εφικτό, αλλά και κάτι που πραγματικά αξίζετε και οι δυο σας μετά τις δυσκολίες των τελευταίων εβδομάδων. Απολαύστε το!

Αιγόκερως

Το ταίρι σας είναι έτοιμο να σας εκπλήξει απόψε. Μπορεί να σκέφτεστε ότι θα είναι άλλο ένα ακόμη βαρετό βράδυ στον καναπέ με ταινία και ποπ-κορν. Αλλά κάνετε λάθος. Ο/Η σύντροφος σας έχει καταστρώσει ένα απίστευτα ρομαντικό σχέδιο για να σας προσφέρει μια παθιασμένη νύχτα, που θα σας μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό βάζει τα δυνατά του για να σας παρασύρει από τον καθαρό και τακτοποιημένο κόσμο σας σε έναν ρομαντικό παράδεισο. Επιθυμείτε να απολαύσετε μια σούπερ ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό είναι τελευταίο πράγμα που υποπτεύεται, όταν βάζει το κλειδί στην πόρτα και σας βρίσκει ντυμένους στην τρίχα και με μια αγκαλιά λουλούδια. Ξαναζήστε τη μαγεία του πρώτου καιρού.

Ιχθύες

Αν η ερωτική σας σχέση ήταν ένας πίνακας, τι πίνακας θα ήταν; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει τέτοιου είδους ερωτήματα στο προσκήνιο. Σκέφτεστε έντονα τι σημαίνει πραγματικά ο δεσμός σας για εσάς. Αν χρειαστεί αφιερώστε λίγο χρόνο μόνοι για να επεξεργαστείτε αυτά τα ερωτήματα, πριν βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments