Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/10/20].

Κριός

Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που προκύπτουν στη σχέση σου τώρα, θα πρέπει να βλέπεις ξεκάθαρα πως μια ήρεμη και ώριμη επικοινωνιακή προσέγγιση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να σημειώσεις πρόοδο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι συζητήσεις μπορούν να είναι ισορροπημένες. Αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση των θεμελίων στη σχέση σου, που χρειάζονται ενίσχυση.

Ταύρος

Αν και νιώθεις πιο τολμηρή, γνωρίζεις παράλληλα, πως δίνεις έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Όμως η αγάπη μπορεί να σχηματιστεί ή να ανθίσει αναγνωρίζοντας αυτό που επιθυμεί να βιώσει η καρδιά σου – και τους λόγους για τους οποίους δεν έχεις λάβει μέτρα για να κάνεις ένα συγκεκριμένο όραμα πραγματικό. Το να μπορείς να προβλέψεις τρόπους για να είσαι πιο αυθόρμητη, θα είναι ο καταλύτης για μια συγκινητική συνάντηση.

Δίδυμοι

Όπως και πολλοί άλλοι αυτή τη στιγμή, ίσως γνωρίζεις περισσότερο τους περιορισμούς παρά την ελευθερία, σε ό, τι ευχαριστεί την καρδιά σου. Μπορεί επίσης να είναι οικονομικό το πρόβλημα ή η ανάγκη για να συνεχίσεις τις επιδιώξεις, που περιορίζουν τις επιλογές σου. Η ενίσχυση όμως της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να συμβεί μόνο αν αποδεχτείς πως μπορείς να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις, χωρίς να εμπλέκονται τα χρήματα σ’ αυτό. Η ψυχραιμία και η ευφάνταστη έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων, είναι το καλύτερο ξεκίνημα!

Καρκίνος

Μια συζήτηση με τον εραστή σου, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα. Φρόντισε όμως να συγκρατηθείς και να κρατήσεις την κατάσταση υπό έλεγχο, πριν αντιδράσεις αμυντικά. Μπορεί να κερδίσεις πολλά αν εκτιμήσεις την πηγή της έντασης, με ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να ξεφύγουν και κάνε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Λέων

Ξέρεις πως το πάθος σου, είναι από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου και είσαι σίγουρη πως και οι άλλοι το αναγνωρίζουν. Όμως αυτό το διάστημα, μπορεί να έχεις μεγάλη ενέργεια, που κατακλύζει τον αγαπημένο σου. Μπορείς όμως να αποτρέψεις αυτή την κατάσταση, χωρίς να είσαι άμεση όταν εκφράζεις τις απόψεις σου. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν μπορείς να αναγνωρίσεις πως ένα ευαίσθητο θέμα, μπορεί να ενταθεί με ένα μόνο σπινθήρα.

Παρθένος

Θα νιώσεις πως πρέπει να τρέχεις σε διάφορες κατευθύνσεις, για να προλάβεις τις επαγγελματικές σου ευθύνες. Αν όμως ο αγαπημένος σου θέλει περισσότερο από τον χρόνο σου, τότε δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις. Σίγουρα κατανοεί μέχρι κάποιο σημείο, τη δομή που θέλεις να πετύχεις σε ό,τι φαίνεται αβέβαιο προς το παρόν. Μπορείς όμως να δημιουργήσεις μια απαραίτητη ισορροπία, αν επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου.

Ζυγός

Αν έχει εξαλειφθεί ένα συγκεκριμένο εμπόδιο που παρεμποδίζει την παθιασμένη χαρά στην ερωτική σου ζωή, τότε αυτό πρέπει να το γιορτάσεις. Αυτό θα σου παρέχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις ριζικές αλλαγές που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τους προσωπικούς σου περιορισμούς και να αναλάβεις την πρωτοβουλία ή να κάνεις τα συγκεκριμένα βήματα με τρόπο, που δεν είχες καταφέρει μέχρι τώρα.

Σκορπιός

Τα πρόσφατα γεγονότα θα σε ενθαρρύνουν να σκεφτείς τις τρέχουσες περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής και να σκεφτείς τις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται. Όμως μπορεί να είναι απαραίτητο να επανασυνδεθείς με τις βαθύτερες, κρυμμένες επιθυμίες σου πριν τα διασαφηνίσεις στο ταίρι σου. Το κύμα της αλλαγής που έχει διεισδύσει πρόσφατα στην ερωτική σου ζωή, εξακολουθεί να έχει σημαντική επιρροή. Άφησέ το να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ξανά την ερωτική σου ζωή, θέτοντας νέους και πιο φιλόδοξους ρομαντικούς στόχους.

Τοξότης

Θα συνειδητοποιείς ολοένα και περισσότερο τον τρόπο που συγκεκριμένα μοτίβα στην ερωτική σου ζωή, χρειάζονται σημαντική ενημέρωση ή αναθεώρηση. Τα παθιασμένα σου όνειρα για το μέλλον, θα βασιστούν στις δικές σου πρωτοβουλίες και στις προσπάθειές σου, να αλλάξεις αυτό που έχει γίνει πολύ προβλέψιμο ή παραδοσιακό. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις εκ νέου την καρδιά σου, με μια σοβαρή ένεση αυθορμητισμού. Κάνε ό, τι μπορείς για να δώσεις σε αυτήν τη διαδικασία, την ενέργεια που χρειάζεται.

Αιγόκερως

Μπορείς να είσαι αληθινή απέναντι στον εαυτό σου, σχετικά με αυτό που θέλεις να ζήσεις περισσότερο στη σχέση σου. Το κλειδί για την πρόοδο, μπορεί να είναι ο τρόπος που θα δηλώσεις αυτά που θέλεις να απολαύσεις περισσότερο. Το να μιλήσεις στο ταίρι σου για όσα πιστεύεις πως είναι καλά ή ικανοποιητικά θα είναι ο καταλύτης για να εμπνεύσεις και να παρακινήσεις αυτόν που αγαπάς.

Υδροχόος

Ίσως συνεχίζεις να αγνοείς πόσο προβληματισμένη φαίνεσαι στα μάτια του αγαπημένου σου. Πριν όμως το ταίρι σου ερμηνεύσει εσφαλμένα τις έντονες διαδικασίες σκέψης σου σαν έλλειψη ενδιαφέροντος, ξεκαθάρισέ του πως σκέφτεσαι να δημιουργήσεις κάτι εξαιρετικό και για τους δυο σας. Δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί ο εραστής σου, αν μπορείς να τον βάλεις στην εικόνα για τις υψηλές ερωτικές σου προσδοκίες.

Ιχθύες

Κάτι που μπορεί να φαίνεται συναρπαστικό, ίσως ενέχει μεγαλύτερους κινδύνους από ό, τι νομίζεις. Πριν ενεργήσεις παρορμητικά, αξιολόγησε με ειλικρίνεια πως η απόλαυση μιας φαντασίωσής σου, θα αξίζει τις συνέπειες. Ίσως να δώσεις μεγάλη σημασία σε μια φευγαλέα παραξενιά σου τώρα και θα είναι σε βάρος πολύ πιο ευχάριστων και δελεαστικών ευκαιριών που προσφέρονται.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments