Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Αποχώρησε ο Ενομπακάρε, ανακοινώθηκε ο Νεντελτσεάρου – «Έκλεισε» Τάνκοβιτς

ΑΕΚ μεταγραφές: Αποχώρησε ο Ενομπακάρε, ανακοινώθηκε ο Νεντελτσεάρου – «Έκλεισε» Τάνκοβιτς
ΑΕΚ μεταγραφές: Τριπλή εξέλιξη για την Ένωση στο μέτωπο των μεταγραφών-αποχωρήσεων.

«Θερμή» είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών για την ΑΕΚ. Η Ένωση αποχαιρέτησε τον Μπράιτ Ενομπακάρε, ανακοίνωσε τον Ιονούτς Νεντελτσεάρου και αυτή την ώρα «πέφτουν» οι υπογραφές με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να στεριώσει στην ΑΕΚ, η οποία τον αποχαιρέτισε με μία λιτή ανακοίνωση. Η Ένωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό, Μπράιτ Ενομπακάρε, και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Αντίθετα, καλωσόρισε τον Ιονούτς Νεντελτσεάρου που είχε φτάσει από χθες στην Ελλάδα, ενώ είχε δει από κοντά και το ματς της νέας του ομάδας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Ρουμάνο αμυντικό:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του Ιονούτς Νεντελτσεάρου από την ρωσική FC Ufa. Ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1996, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σε ηλικία επτά ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Ντιναμό Βουκουρεστίου και δέκα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Στην τετραετία που ακολούθησε πραγματοποίησε συνολικά 111 εμφανίσεις, σκοράροντας 6 γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 «μετακόμισε» στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της FC Ufa, με την οποία έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 75 ματς, σκοράροντας μια φορά. Παράλληλα, ο 24χρονος στόπερ έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και από το 2018 είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών, έχοντας έως τώρα 11 συμμετοχές.

Ιονούτς, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιήσεις όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα!»

Ο Ρουμάνος διεθνής αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ίλια Ίβιτς και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο ΑΕΚ TV.

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα βήμα μπροστά για εμένα. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας.

Γνωρίζω για τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Ίσως οι καλύτεροι στην Ευρώπη και λόγω αυτού θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ, προκειμένου να τους ικανοποιήσω. Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια με την ΑΕΚ, φυσικά. Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, να παλέψω για τρόπαια, όπως επίσης να παίξω στο Europa League, να κάνουμε κάτι καλό, να περάσουμε και να παίζουμε συνεχώς στο Europa και το Champions League.

Είμαι έτοιμος να παίξω. Έπαιξα με την προηγούμενη ομάδα μου όλα τα ματς, είμαι έτοιμος να παίξω, όμως τώρα εξαρτάται από τον προπονητή πότε θα αποφασίσει να παίξω. (Οι οπαδοί) πρέπει να είναι κοντά μας όπως πάντα, όμως το ξέρουν ήδη αυτό, είναι απίστευτοι και στηρίζουν την ομάδα άνευ όρων».

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, «πέφτουν» οι υπογραφές με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι με την ΑΕΚ να προλαβαίνει, όπως όλα δείχνουν, να δηλώνει τον παίκτη πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (σήμερα τα μεσάνυχτα). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments