Video

GNTM αποχώρηση: Ποιο μοντέλο αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό

GNTM αποχώρηση: Ποιο μοντέλο αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό
GNTM αποχώρηση: Στο χθεσινό επεισόδιο είχε δοκιμασίες, κριτική αλλά και αποχωρισμούς.

Απ΄όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φωτογραφηθούν με ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ και μετά να ακούσουν την κριτική των τεσσάρων. Κάποιος αποχώρησε και κάποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία. Είδαμε επίσης την αρχή εντάσεων μεταξύ των μοντέλων, που πιθανόν εξελιχθούν σε στρατηγικές «εξόντωσης».

Αρκετά απαιτητική ήταν η χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3, καθώς τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν ως δυναμικοί Beach Fighters. Τη χειρότερη επίδοση σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, είχε η Αλεξάνδρα η οποία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, δεύτερη στη σειρά, μετά τη Χρύσα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα ο Αιμιλιάνο ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Οι επιλογές του, μάλιστα, πυροδότησαν αντιδράσεις, καθώς επέλεξε τον Παναγιώτη, τη Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Για κάποιους η «μάχη» ήταν άνιση και για άλλους απλώς παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας πως στο GNTM 3 κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου κατά την αποχώρηση

Το νεαρό μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. «Είμαι πολύ καλά. Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου και είμαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου ήταν καλεσμένη.

Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αιμιλιάνο, ο οποίος της έδωσε ένα prop -την ξαπλώστρα- η οποία τη δυσκόλεψε και δεν μπόρεσε να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ήταν πολύ δύσκολο να χειριστώ το prop που μου έδωσε, την ξαπλώστρα και συνδυάστηκα με την ξαπλώστρα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να την χειριστώ, να την ανοίξω, ούτε να την σηκώσω. Δεν με βοήθησε στο εκφραστικό κομμάτι, δε με βοήθησε να βγάλω ένταση στο πρόσωπο. Δεν τσαντίστηκα με τον Αιμιλιάνο, γιατί δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Αλλά σίγουρα σκέφτηκα τι θα γινόταν, αν δε μου είχε δοθεί η ξαπλώστρα. Με κατέβαλε.», είπε κλείνοντας η Αλεξάνδρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments