Lifestyle

Άννα Πρέλεβιτς: Ελεύθερη και ωραία

Άννα Πρέλεβιτς: Ελεύθερη και ωραία
Άννα Πρέλεβιτς: Μετά το χωρισμό της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου απολαμβάνει τη μοναξιά της και τους φίλους της.

Μετά το χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα και αρχηγό του Παναθηναικού Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίο ήταν μαζί 3 χρόνια, η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει την ελευθερία της. “Από τα 17 μου έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις” λέει στη Reallife και προσθέτει: “Είναι στη φύση μου να απολαμβάνω τη συντροφικότητα μου αρέσει να φροντίζω τον σύντροφό μου, να έχουμε κοινούς στόχους. Αυτή τη στιγμή όμως έχω μεγάλη ανάγκη να μείνω μόνη μου. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από τις σχέσεις. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα και θέλω να το χαρώ όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί με εμένα ποτέ δεν ξέρεις.

Μπορεί σε έξι μήνες να ερωτευτώ τρελά και να με δεις να παντρεύομαι”. Η Άννα Πρέλεβιτς είναι ερωτευμένη με τον έρωτα και όπως λέει: “Σκεπτόμενη το κεφάλαιο αυτό μου έρχεται η φράση του Σοφοκλή έρως ανίκατε μάχαν γιατί δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μην είμαι ερωτευμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή, βέβαια όσο και αν μου αρέσουν οι πεταλούδες στο στομάχι που προκαλεί ο φτερωτός θεός της αγάπης θα τον παρακαλούσα να μείνει μακριά μου”.

Όσον για την αδερφή της με την οποία πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές η Άννα Πρέλεβιτς λέει ότι πρόκειται για δώρο. “Η Τέα είναι το άλλο μου μισό. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε και λειτουργούμε σαν δίδυμες, σε όλα μαζί. Ο Θεός με έχει ευλογήσει με αυτό το υπέροχο δώρο”. Μετά τον ξαφνικό χωρισμό της Τέα οι δυο πανέμορφες αδελφές συγκατοικούν. “Σίγουρα η μεγάλη ανατροπή έγινε πέρυσι όταν επέστρεψε η αδελφή μου στην Ελλάδα, μετά από 11 χρόνια, από το Λονδίνο όπου διέμενε. Άλλαξε η ζωή και των δυο μας προς το καλύτερο γιατί είμαστε και πάλι μαζί, μένουμε μαζί, υλοποιούμε τα επιχειρηματικά μας σχέδια και τα όνειρα που κάναμε από μικρές και όλα είναι πιο ρόδινα”.

Σύμφωνα με τη Reallife εδώ και λίγους μήνες η Άννα και η Τέα έχουν δημιουργήσει το brand “The Prelevic”. Ένα e-shop με αξεσουάρ και καλλυντικά προϊόντα προσώπου, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός πως έσοδα από την επιχείρηση πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για τη στήριξη νέων αθλητών με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments