Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Τετάρτη [07/10/20].

Κριός

Η δικαιολογημένη σου πίστη στην αντιμετώπιση και στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν, θα σε ενθαρρύνει να απασχοληθείς με μια υπόθεση του εραστή σου. Πρέπει όμως να σκεφτείς, αν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να εμπλακείς. Μια τέτοια εκτίμηση δεν σε κάνει εγωίστρια. Ο αγαπημένος σου μπορεί να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του κι εσύ με όσα απαιτούν προσοχή στη ζωή σου. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό το είδος ομαδικής εργασίας, θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει την αγάπη, το ρομαντισμό και τον τρόπο που εκφράζεσαι, θα νιώσεις εξαιρετικά ευαίσθητη και συμπονετική. Πιθανόν να μη δυσκολευτείς να συνδεθείς με όσα νιώθει ο εραστής σου. Η στοργική ατμόσφαιρα που δημιουργείς στη σχέση σου, φέρνει άνεση και καλή θέληση, και για τους δύο. Όντας μια ευγενική, επικοινωνιακή και προσεκτική ακροάτρια, θα ενισχύσεις το πάθος στο δεσμό σου, με υπέροχο τρόπο!

Δίδυμοι

Έχεις μια εξαιρετική υποστήριξη από το σύμπαν, για να ενισχύσεις τη φαντασία σου και να γίνεις πιο παραγωγική σε πολλούς τομείς. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να εκφράσεις με δημιουργικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα βλέπεις τα εμπόδια στη σχέση σου, σαν ανάξια προσοχής. Επωφελήσου τώρα από την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση, γιατί μπορεί να σε βοηθήσει στη συγκλονιστική ανάπτυξη της σχέσης σου. 

Καρκίνος

Αν τα ερωτικά σου ζητήματα σου δημιουργούν περισσότερη σύγχυση από χαρά, τότε η σελήνη σε παροτρύνει ν’ αναπληρώσεις την παθιασμένη σου ενέργεια. Ίσως είναι απαραίτητο να στραφείς μέσα σου και να αναζωογονηθείς πνευματικά. Αφιέρωσε τη σημερινή μέρα στη συναισθηματική και σωματική σου φροντίδα! Δε θα ωφεληθείς μόνο εσύ από την ανανέωσή σου….αλλά και το ταίρι σου! 

Λέων

Η Αφροδίτη είναι ένας φανταστικός ενισχυτής της αυτοπεποίθησής σου, τώρα. Αν δεν έχεις μοιραστεί ακόμα όσα σκέφτεσαι κι επιθυμείς με το ταίρι σου, τότε το κλίμα είναι ιδανικό για να το κάνεις τώρα. Όμως η συζήτηση ή η ανταλλαγή ανάμεσά σας πρέπει να είναι ισορροπημένη για να μπορέσει το ταίρι σου να καταλάβει τι αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή, για να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Αν είστε ειλικρινείς κι αυθεντικοί, θα μπορέσει η σχέση σας να προοδεύσει. 

Παρθένος

Αν και μπορείς να καταλάβεις χάρη στη διαίσθησή σου τις ανάγκες του εραστή σου, είναι σημαντικό να διασφαλίσεις πως δεν παραμελούνται οι δικές σου ανάγκες στη διαδικασία. Αν υπάρχει ισορροπία σ’ αυτό, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις κατανοητά όρια ανάμεσά σας. Πριν σου ζητήσει υποστήριξη το ταίρι σου, πρέπει να γνωρίζει πως για να είσαι η ιδανική βοήθεια γι’ αυτόν, πρέπει να νιώθεις καλά μέσα σου. Μόνο τότε θα μπορέσεις να εστιάσεις την προσοχή σου, αλλού. 

Ζυγός

Αυτό το διάστημα η απογείωση της καριέρας σου, θα σε κάνει να επικεντρωθείς περισσότερο στο μέλλον. Είναι σημαντικό όμως να σκεφτείς, πως ο αγαπημένος σου μπορεί να σταθεί στο πλευρό σου και να μοιραστεί την επιτυχία σου. Αν ακούσεις προσεκτικά το μήνυμα της καρδιάς σου, τότε θα μπορέσεις να διασφαλίσεις πως η επαγγελματική σου επιτυχία, αντικατοπτρίζεται σ’ αυτό.

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε πρόσεξε τη γοητεία και τη ζεστασιά που ακτινοβολείς αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία σου για συντροφικότητα μπορεί να έχει σχέση, περισσότερο με τη λαγνεία παρά με την αγάπη. Έχεις την ικανότητα να λες τις σωστές λέξεις και να κάνεις τις σωστές κινήσεις, για να βοηθήσεις κάποιον να σε λάβει σοβαρά υπόψη. Αν είσαι σε σχέση, θα υιοθετήσεις μια πιο γειωμένη προοπτική απέναντι στη σχέση σου. Όμως και μια ισχυρή ακτίνα αισιοδοξίας, θα μπορούσε να είναι το καύσιμο που χρειάζεται…. μια παθιασμένη, περιπετειώδης αναζήτηση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα νιώσεις πιο συναισθηματική. Αντί να πάρεις οποιοδήποτε ρίσκο στα ερωτικά σου, θα προτιμήσεις μια πιο διανοητική προσέγγιση. Η ιδέα να σκεφτείς και να μοιραστείς τις επιθυμίες σου, μπορεί να δημιουργήσει το σκηνικό…. για μια συναρπαστική εξέλιξη, στο μέλλον.

Αιγόκερως

Πολλές συνδέσεις μπορούν να επιτευχθούν, σε αρκετά επίπεδα τώρα. Οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές μπορεί επίσης να προχωρήσουν σε μια πιο τολμηρή περιοχή. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να εκφράσεις την ατομικότητά σου, χωρίς να νιώσεις άβολα ευάλωτη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, διαμορφώνεις ή ενισχύεις μια βαθιά σύνδεση που προσφέρεται. Με την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, εξασφαλίζεται παθιασμένη πρόοδος. 

Υδροχόος

Με τη σελήνη να επηρεάζει την αληθινή αγάπη, έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου, για να πλησιάσεις περισσότερο, την επίτευξη μιας σημαντικής ή μακροχρόνιας ρομαντικής φιλοδοξίας. Γι’ αυτό, αξιοποίησε την παθιασμένη σου δύναμη για να επηρεάσεις τα ερωτικά σου θέματα. Ωστόσο θα εκφράσεις παράλληλα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αν ένιωθες αβέβαιη για να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση, τότε αυτό το διάστημα, θα εξαφανιστούν οι αναστολές σου!

Ιχθύες

Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου αναμένεται να αλλάξει αισθητά. Είναι όμως σημαντικό να μην βιάσεις τις εξελίξεις, γιατί προσφέρουν νέες προοπτικές και μια αίσθηση παθιασμένου σκοπού. Τώρα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο στα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως γνωρίζεις καλά τον εραστή σου, θα νιώσεις την ώθηση να εξετάσεις και να εξερευνήσεις μαζί του, νέες κι εμπνευσμένες δυνατότητες. 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments