Αθλητισμός

Καμπετσής Παναθηναϊκός: «Ξενερωμένος» ο φορ του «τριφυλλιού» – Θέλει να σώσει την καριέρα του

Καμπετσής Παναθηναϊκός: «Ξενερωμένος» ο φορ του «τριφυλλιού» – Θέλει να σώσει την καριέρα του
Καμπετσής Παναθηναϊκός: Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έχει περάσει δύσκολα, αλλά έμεινε στο «πράσινο» ρόστερ και θα προσπαθήσει να σώσει την καριέρα του.

Ο Αργύρης Καμπετσής τελικά δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό παρά τις φήμες που υπήρχαν σε όλη τη μεταγραφική περίοδο ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Ο νεαρός φορ έμεινε στο «πράσινο» ρόστερ και αν και είναι απογοητευμένος από τον χρόνο συμμετοχής του, θα προσπαθήσει να σώσει την καριέρα του.

Ο νεαρός φορ – που ως τα 20 του είχε προβάρει τις φανέλες όλων των μεγάλων συλλόγων της Ελλάδας – δεν υπολογιζόταν από τον  Γιώργο Δώνη (που προτιμούσε να βάζει φορ τον Δημήτρη Κολοβό) κι έτσι παρά το ξεπέταγμά του τους πρώτους μήνες του 2018 μονιμοποιήθηκε σε πάγκο και εξέδρα χωρίς να παίρνει συμμετοχές, κάτι που του στοίχισε σε ρυθμό.

Σύμφωνα με το newspao.gr, «με την υπάρχουσα προπονητική κατάσταση ο παίκτης δεν έχει τύχη να δει ενδεκάδα», ενώ το ίδιο σάιτ σημειώνει ότι «εδώ δεν βλέπουμε καν τον Εμμανουηλίδη που τόσο ντόρο προκάλεσε πέρσι». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ίσως ο παίκτης να έμεινε θεωρώντας ότι σύντομα προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αλλάξουν.

«Λάθος μεγάλο την προηγούμενη διετία (που δεν είχες κανένα στόχο) η μη αξιοποίηση του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης στους 99αρηδες με τη γαλανόλευκη στο στήθος (Εθνική Νέων), τότε που τον είχαν δει πολλοί σκάουτ ξένων ομάδων», γράφει το newspao.

Πώς είχε έρθει ο Καμπετσής στον Παναθηναϊκό

Τον Μάιο του 2017 ο Καμπετσής αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, ο αρχισκάουτ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σβεν Μίσλιντατ, ήταν ο άνθρωπος που τον παρακολουθούσε και όταν έμαθε τι έγινε τον πήρε στην Γερμανία, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται στις 23 Ιουνίου 2017.

Για να επαναπατριστεί και να ντυθεί τελικά στα πράσινα χρειάστηκαν συζητήσεις που κράτησαν κοντά στον ενάμιση μήνα πριν ολοκληρωθεί το deal, το οποίο στη διάρκεια του πήγε κάποιες φορές να χαλάσει, μα τελικά ο Νίκος Νταμπίζας βρήκε τη λύση. «Η επιμονή του τότε τεχνικού διευθυντή, αλλά και το γεγονός πως ο ίδιος πείστηκε για το πλάνο, έφεραν αίσιο τέλος στην υπόθεση της απόκτησης του. Δύο χρόνια μετά το παιδί 100% θα είναι ξενερωμένο με την επιλογή του», γράφει για την περίπτωση του Καμπετσή το ίδιο σάιτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments