Lifestyle

Big Brother: Νέο προκλητικό πλάνο από την Χριστίνα Ορφανίδου

Big Brother: Νέο προκλητικό πλάνο από την Χριστίνα Ορφανίδου
Big Brother: Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο αποκαλυπτικές στιγμές της Χριστίνας στο ριάλιτι.

Η Χριστίνα Ορφανίδου έχει κατορθώσει με την παρουσία της -μέχρι τώρα- στο Big Brother να συγκεντρώσει πάνω της τα… φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια δείχνει αποφασισμένη να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στο «σπίτι» και φυσικά αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης, μετά από κάθε επεισόδιο, στα σχετικά trends στα Social Media. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες μόνο από τις πιο αποκαλυπτικές στιγμές της Χριστίνας στο ριάλιτι.

Ωστόσο άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες υπάρχουν και από τη Σοφία Δανέζη

Το ριάλιτι Big Brother προβάλλεται σχεδόν ένα μήνα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και έχει σηκώσει πάρα πολλές κουβέντες λόγω ακατάλληλων πλάνων αλλά και από τα λόγια του πρώην παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη. Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Σοφία Δανέζη άλλαξε στο δωμάτιο των γυναικών και η κάμερα έπεσε πάνω της, δείχνοντας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα ακατάλληλα αυτά πλάνα.

Δείτε τo

Δεν είναι τα μόνα «καυτά» πλάνα που έχει προβληθεί στο ριάλιτι, θυμηθείτε και εκείνο της Ράνιας:

Η εντυπωσιακή αγρότισσα του «Big Brother» ανήκει στην κατηγορία παικτριών που επιλέγουν να μην προκαλούν με την εμφάνισή τους μέσα στο σπίτι, ωστόσο μερικά πλάνα έκαναν την τηλεθέαση να φτάσει στα ύψη.

Σε αντίθεση με άλλες συμπαίκτριές της, η ίδια αρνείται να κυκλοφορήσει με το μαγιό, δεν επιλέγει ρούχα που ελάχιστα αφήνουν στην φαvτασία και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την εικόνα που παρουσιάζουν οι συμπαίκτριές της on camera. Ο «Μεγάλος Αδερφός» όμως, φρόντισε να χαρίσει λίγη Ράνια στο τηλεοπτικό κοινό, προβάλλοντας τα πλάνα στα οποία η ίδια απολαμβάνει το ντους της – φυσικά χωρίς ρούχα. Είναι από τα ελάχιστα στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε την «αγρότισσα» του «Big Brother» έτσι, γι’ αυτό και η λήψη δικαίως σχολιάστηκε πολύ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments