Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [09/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [09/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [09/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [09/10/20].

Κριός

Αν η πρόοδος και τα επιτεύγματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας είναι χρονοβόρα κι εξαντλητικά, τότε ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια χρονικά όρια. Προσπάθησε να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο για να νιώσεις καλύτερα ή αντιμετώπισε τυχόν προβλήματα υγείας που είχες παραμελήσει. Αν βάλεις και τον αγαπημένο σου στην εικόνα των όσων αντιμετωπίζεις, θα οδηγηθείς με την υποστήριξή του, σε πιο ήρεμη πορεία.

Ταύρος

Αν νιώσεις έντονη επιθυμία να κάνεις κάτι ανιδιοτελές, αυτό θα επιδράσει θετικά στην ερωτική σου ζωή. Η συνεισφορά στη ζωή των άλλων, ενισχύει την συναισθηματική σου ασφάλεια. Αν μπορείς να πείσεις τον εραστή σου να συμμετέχει, τότε ακόμα καλύτερα. Επειδή οι συνδυασμένες ιδέες και οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν ένα εύφορο σκηνικό, για να ενισχυθεί ο δεσμός σας.

Δίδυμοι

Είναι πιθανόν να συνδυάσεις τη λογική με τη διαίσθησή σου για να εκμεταλλευτείς μια ρομαντική ευκαιρία τώρα. Μπορείς να υποστηρίξεις με σωστό τρόπο τα λόγια με τις πράξεις σου… και σε συνδυασμό με τη φυσική σου γοητεία, θα γίνεις ακαταμάχητη. Η καρδιά σου σε παροτρύνει να την εμπιστευτείς και να καθοδηγηθείς από την έμφυτη αίσθηση περιέργειας που σε διακατέχει. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς κι ο θεός Έρωτας βρίσκεται δίπλα σου περιμένοντας να βοηθήσει.

Καρκίνος

Αν ανατρέξεις στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής για να σκεφτείς πώς αντιμετώπισες τότε, παρόμοια προβλήματα με το παρόν, θα βοηθηθείς αποτελεσματικά. Εστίασε στις εμπειρίες σου για να αντιμετωπίσεις ό,τι έχεις παραβλέψει. Η απελευθέρωση τυχόν αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών απέναντι στα ερωτικά σου θέματα, δεν είναι μόνο καλή ιδέα, είναι απαραίτητη κίνηση.

Λέων

Όσο προθυμότερη είσαι να εξαλείψεις το άγχος και την αβεβαιότητα από την ερωτική σου ζωή, τόσο ευκολότερα θα υιοθετήσεις μια πιο ρεαλιστική προοπτική. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρώσεις την σέξι, παθιασμένη ενέργειά σου πιο αποτελεσματικά. Αυτό που εξαλείφεις, όχι μόνο θα σε απελευθερώσει, αλλά θα δείξει στον εραστή σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, πόσο αποφασισμένη είσαι να ενθαρρύνεις ό,τι χρειάζεται, για να αναπτυχθεί κάτι μεταξύ σας ή για να ανθίσει η σχέση σας.

Παρθένος

Οι ερωτικοί στόχοι που παρεμποδίστηκαν από κάποια γεγονότα, τώρα θα είναι περισσότερο εφικτοί. Αν με το ταίρι σου έχετε αποχωριστεί λόγω περιορισμών ή κολλήσατε στη ζώνη άνεσης της σχέσης σας, τώρα προσφέρεται ένα νέο επίπεδο συνεργασίας. Κάνοντας ένα συντονισμένο βήμα για να έρθετε πιο κοντά θα ανεβάσει το ηθικό και των δύο και θα σας ωθήσει να αποκαταστήσετε τον παθιασμένο σκοπό σας. Αυτό θα σας ικανοποιήσει, ιδιαίτερα.

Ζυγός

Η εξέλιξη της σχέσης σου, ίσως βασιστεί στη δική σου πρωτοβουλία και είναι ένας ρόλος, που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Αν ήταν όλα μέλι-γάλα ανάμεσά σας, τότε μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαρούμενο το ταίρι σου, που αναλαμβάνεις τα ηνία. Τώρα δείχνεις μια υπέροχη συμπεριφορά στη σχέση σου και πρέπει να πιστέψεις πως αυτό δεν είναι μόνο σέξι είναι και μεταδοτικό.

Σκορπιός

Αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να εκφραστείς ή να κάνεις μια τολμηρή ερωτική δήλωση, τότε δε θα λειτουργήσεις με ημίμετρα. Η έντονη διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο και γνωρίζεις πως η συνεσταλμένη συμπεριφορά σ’ αυτό το θέμα, δεν είναι επιλογή! Εκφράσου ελεύθερα και άνοιξε το μυαλό σου σε καινούργιες ιδέες για να μεταφέρεις με ακρίβεια κι ευαισθησία όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Τοξότης

Θα θυμηθείς πως ο έρωτας έχει τη δική του ατζέντα, ειδικά αν προκύψει από το πουθενά, μια ερωτική εξέλιξη. Η πλανητική ενέργεια που επηρεάζει την ερωτική σου ζωή είναι ευοίωνη και σε ενθαρρύνει να μην ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη γραμμή. Αν δείξεις ευελιξία, προσαρμοστικότητα κι αυθορμητισμό, θα αγκαλιάσεις τις θετικές αλλαγές που προσφέρονται τώρα. Αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη, θα ζήσεις το μεγαλείο του πάθους.

Αιγόκερως

Κάτι που παλαιότερα ήσουν αποφασισμένη να επιδιώξεις μόνη σου, θα αποκαλύψει τις σημαντικές δυνατότητες που προσφέρονται, αν εμπλακεί και το ταίρι σου. Αξίζει να συζητήσετε και να προσδιορίσετε μαζί τι μπορείτε να συνεισφέρετε, για να μετατρέψετε ένα όραμα σε κάτι πραγματικό. Ίσως είναι καιρός να δεις την ερωτική σου σχέση με την ευρύτερη έννοια και το κοινό σας πάθος για την πραγματοποίηση του ονείρου σας, θα είναι ο γλυκός καταλύτης.

Υδροχόος

Μια άγνωστη ή αχαρτογράφητη ερωτική περιοχή, θα φανεί πιο εμπνευσμένη αν επιδιώξεις να την εξερευνήσεις με ανοιχτό μυαλό. Αν κάποιος μπορεί να δει τα οφέλη αυτής της στάσης, όπως και τις ευκαιρίες που προσφέρονται, τότε εσύ μπορείς. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να πατήσεις ανεξερεύνητα ερωτικά μονοπάτια που δεν είχες περπατήσει στο παρελθόν. Όμως, ό, τι αλλάζει στον ορίζοντα, η καρδιά σου φαίνεται πρόθυμη να το δεχτεί. Αν την αφήσεις να σε καθοδηγήσει, θα είναι η καλύτερη κίνηση που έκανες ποτέ.

Ιχθύες

Η έντονη προσπάθεια εκτίμησης της σχέσης σου, μπορεί να σου γίνει εμμονή. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τις επιθυμίες σου, για να δημιουργήσεις την τελειότητα που αναζητάς. Μπορεί κάτι στη σχέση σου να είναι τέλειο με τον δικό του τρόπο, παρά τις ορατές ατέλειες. Ανακάλεσε τον παθιασμένο έλεγχο που ακολουθείς και αποδέξου περισσότερο αυτά που εξελίσσονται εδώ και τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments