Lifestyle

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Παντρεύτηκε με παραδοσιακό γάμο στις Σπέτσες

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Παντρεύτηκε με παραδοσιακό γάμο στις Σπέτσες
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Με τον αγαπημένο της Σπύρου Δημητρίου, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, σήμερα στις Σπέτσες η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου με παραδοσιακό γάμο στις Σπέτσες. Η τελετή έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και οι νεόνυμφοι έφτασαν στην εκκλησία με καΐκι. Στο γάμο παρευρέθηκαν καλοί φίλοι και συγγενείς, ενώ το γεγονός δεν είχε διαρρεύσει στα social media.

Και οι δύο έφτασαν στο ξωκκλήσι με καΐκι, αλλά όπως θέλουν τα έθιμα ο γαμπρός έφτασε πρώτος φορώντας ένα λευκό κοστούμι που το συνδύασε με ένα μαύρο παπιγιόν. Στη συνέχεια έφτασε και η δημοφιλής τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και φορώντας ένα νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη το οποίο θύμιζε Σπανιόλα.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έφτασε με καΐκι στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες. Υπενθυμίζεται ότι κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη συμπλήρωσε το νυφικό look με ένα ρομαντικό πέπλο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η πρώτη φωτό από το pre-wedding party χθες, η τραγουδίστρια στα λευκά

Χθες το βράδυ έγινε το pre-wedding party της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, από όπου έχει έρθει στη δημοσιότητα μία και μόνη φωτογραφία. Πρόκειται για μια φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο Απόστολος Λύτρας, ποινικολόγος, συνάδελφος του γαμπρού ο οποίος και πάντρεψε το ζευγάρι.

Στη φωτογραφία από το πάρτι απεικονίζεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οποία φορά ένα λευκό φόρεμα που παραπέμπει σε νυφικό, ο Σπύρος Δημητρίου και οι τρεις κουμπάροι.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει από το καλοκαίρι το γάμο του για τις 10 Οκτωβρίου και πριν λίγες ημέρες υπήρξε η φημολογία ότι θα τον ακυρώσουν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Όπως φάνηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να ζήσουν αυτή τη μοναδική στιγμή όπως αρχικά είχαν προγραμματίσει έχοντας στο πλευρό τους λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μόλις πριν λίγους μήνες. Όπως φαίνεται ήταν μια σχέση εξαιρετικά δυνατή, με φλόγα που τους οδήγησε τάχιστα στα σκαλιά της εκκλησίας. Εμείς να ευχηθούμε, να ζήσουνε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments