Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Στερεύει η δεξαμενή» για παίκτη στο κέντρο

ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Στερεύει η δεξαμενή» για παίκτη στο κέντρο
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αναζητά κάποιον παίκτη για το κέντρο ακόμα κι αν αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι. Σίγουρα στα κριτήρια είναι και το οικονομικό κομμάτι.

Η αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι πως θα ενισχύσουν το κέντρο της ομάδας καθώς ακόμα δεν έχουν βρει τον κατάλληλο παίκτη γι αυτήν τη θέση. Και τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς δεν είναι και πολλοί αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι επαρκείς για να ενισχύσουν την ομάδα.

Μπορεί να μην υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί ικανός παίκτης να επανδρώσει το κέντρο του ΠΑΟΚ, μεταξύ των ελεύθερων που κυκλοφορούν στην πιάτσα, αλλά ο Όλαφ Ρέμπε ψάχνει κάποιον που θα μπορέσει να μπει στην ενδεκάδα λόγω εμπειρίας. Σύμφωνα με το filathlos.gr ακούστηκαν πολλά ονόματα και δεν είναι σωστό να τα αραδιάσουμε άλλη μια φορά, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέσει συγκεκριμένο πλαφόν για την απόκτηση ενός ικανότατου παίκτη στον χώρο του κέντρου και αυτό είναι οι 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, βέβαια, ζητάει ενίσχυση της ομάδας στα χαφ, δεδομένου ότι αν εξαιρέσουμε τους Ελ Καντουρί και Σβαμπ, οι υπόλοιποι που έχει είναι οι Εσίτι, Νινούα και Τσιγγάρας. Ο Αουγκούστο δεν είναι ακόμη έτοιμος και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και λίγο καιρό μέχρι να βρει ρυθμό.

Σε άλλα νέα της ομάδας τώρα, ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν θα πάει στην Πόρτο καθώς όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε με τους Πορτογάλους. Η πορτογαλική ομάδα, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, έκανε πρόταση στον «δικέφαλο» του Βορρά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Όπως αναφέρει η «record», η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά την φυγή του Άλεξ Τέγιες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε απεγνωσμένα για αριστερό μπακ, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι μία από τις βασικές επιλογές των «δράκων» για αντικατάσταση.

Ωστόσο, όπως τονίζει το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην προσφορά των Πορτογάλων, οι οποίοι έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Η Πόρτο βεβαίως δεν ήταν ο μόνος ευρωπαϊκός σύλλογος που ήθελε να εντάξει στο ρόστερ της τον Γιαννούλη. Ο νεαρός αμυντικός ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη θέση του αναπληρωματικού του Ρόμπιν Γκόζενς στο αριστερό άκρο της άμυνας της Αταλάντα. Ωστόσο, το ποσό που ζητούσε του ΠΑΟΚ ξεπερνούσε αυτό που οι Ιταλοί ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν. Έτσι, η περίπτωση δεν προχώρησε. svg%3E

Σε πρόσφατη δήλωση του, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, έκανε σαφείς τις προθέσεις του «δικεφάλου» για τον Δημήτρη Γιαννούλη:

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments