Lifestyle

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Σίσσυς Χρηστίδου στη σημερινή εκπομπή της

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Σίσσυς Χρηστίδου στη σημερινή εκπομπή της
Σίσσυ Χρηστίδου: Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα φόρεμα, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ, που τόνιζε υπέροχα το πλούσιο μπούστο της.

«Καλημέρα» μας είπε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως κάνει άλλωστε κάθε σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της στο Open «Έλα χαμογέλα».

Σήμερα, όμως, η Σίσσυ Χρηστίδου τράβηξε πάνω της σχεδόν όλα τα βλέμματα των τηλεθεατών, καθώς η εμφάνισή της ήταν κάπως… αποκαλυπτική. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα φόρεμα, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ, που τόνιζε υπέροχα το πλούσιο μπούστο της.

Δείτε την έναρξη της σημερινής εκπομπής

Λίγα λόγια για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη (γενν. 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι’ αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτ. Αργότερα, αφού είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Καριέρα

  • Το 1998, σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή «C Throu» στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή «Lifestyle», τη σεζόν 2001-2002 στο ίδιο κανάλι, που παρουσίαζε μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο του θεάματος.
  • Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στη βραδινή σατιρική εκπομπή «Όλα 5» στον Alpha.
  • Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί». Εκεί τις σεζόν 2005-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία χρόνια ενώ με την παρουσία της στην εκπομπή έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη.
  • Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί από το 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή, ανέλαβε την παρουσίαση του reality «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» στην prime time ζώνη του ίδιου σταθμού.
  • Μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha, πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 ανέλαβε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο τη νέα πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, με τίτλο «Πρωινό ΑΝΤ1», για μία σεζόν.
  • Τον Ιούνιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή της τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Τότε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Εκεί από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα!» κάθε Σαββατοκύριακο. Η συνεργασία της με τον σταθμό συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments