Θέσεις Εργασίας

ΔΕΗ προσλήψεις 2020: Νέες θέσεις εργασίας με προκήρυξη ΑΣΕΠ

ΔΕΗ προσλήψεις 2020: Νέες θέσεις εργασίας με προκήρυξη ΑΣΕΠ
ΔΕΗ προσλήψεις 2020: Η παραλαβή των αιτήσεων ξεκινάει από αύριο.

Η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ανακοινώθηκε για τη ΔΕΠΑΝ/ΑΗΣ Χανίων. Σύμφωνα μάλιστα, με τις πληροφορίες η παραλαβή των αιτήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και διαρκεί μέχρι και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Πώς συμπληρώνεται η αίτηση;

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δει τη σχετική ανακοίνωση πατώντας εδώ ενώ για να κάνει την αίτηση, πρέπει να κατεβάσει και να εκτυπώσει το έντυπο εδώ προκειμένου να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Η ενότητα με τα στοιχεία συμπληρώνεται υποχρεωτικά. Ανάλογα με το προς συμπλήρωση πεδίο, ο υποψήφιος σημειώνει καθαρά:

  • με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα όσα από τα προσωπικά του στοιχεία ζητούνται σε κείμενο (π.χ. ονοματεπώνυμο, τόπος κατοικίας, οδός). Τα πεδία: Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατέρα και μητέρας πρέπει να συμφωνούν απόλυτα με αυτά που αναγράφονται στο δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας.
  • με ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα λοιπά στοιχεία, που αναφέρονται σε αριθμητικά δεδομένα (π.χ. ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνα, ημερομηνίες).
  • με την ένδειξη για το φύλο του στο αντίστοιχο τετραγωνίδιο (Α: άνδρας, Γ: γυναίκα).

Τι ισχύει για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια;

Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» του παρόντος Παραρτήματος. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη, από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και ομογενείς εξ Αιγύπτου.

Πώς υπολογίζεται η εμπειρία;

Ο αριθμός των μηνών εμπειρίας, που θα δηλώσει ο υποψήφιος, υπολογίζεται είτε με βάση τον αριθμό των ημερών ασφάλισης είτε με βάση τη χρονική περίοδο ασφάλισης.

Η ΔΕΗ είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με δραστηριότητες στην παραγωγή, διανομή και  πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές. Αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της ΔΕΗ η απoανθρακοποίηση μέσω της επιτάχυνσης της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων και της προώθησης των επενδύσεων σε ΑΠΕ, προκειμένου ο Όμιλος να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη των ΑΠΕ. Παράλληλα η ΔΕΗ έχει ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2001.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments