Video

Ναταλία Ρασούλη: Το αφιέρωμα στον πατέρα της και η συγκλονιστική της ερμηνεία

Ναταλία Ρασούλη: Το αφιέρωμα στον πατέρα της και η συγκλονιστική της ερμηνεία
Ναταλία Ρασούλη: Η μοναχοκόρη του Μανώλη Ρασούλη, τραγούδησε με το γνωστό της πάθος επιτυχίες του πατέρα της, ενώ μοιράστηκε μαζί μας πολλές προσωπικές ιστορίες από τις οικογενειακές  τους στιγμές.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, στις 22:00, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, έκανε πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη.

Η μοναχοκόρη του, Ναταλία Ρασούλη, μας τραγούδησε με το γνωστό της πάθος επιτυχίες του πατέρα της, ενώ μοιράστηκε μαζί μας πολλές προσωπικές ιστορίες από τις οικογενειακές  τους στιγμές. Η αγαπημένη μας Γλυκερία επίσης, μάς ξεσήκωσε με τις αξέχαστες επιτυχίες από τη συνεργασία τους και ο μεγάλος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τη γνωριμία τους.

Στην παρέα μας βρέθηκαν και οι αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες, ο συνθέτης Πέτρος Βαγιόπουλος και ο Ορφέας Περίδης, ο οποίος ερμήνευσε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο αγαπημένα τραγούδια από τις συνεργασίες τους. Ακόμη, η Σοφία Παπάζογλου μάς «ταξίδεψε» με την υπέροχη χροιά της και ο Μάνος Πυροβολάκης, με τη λύρα και τη δυναμική ερμηνεία του, έδωσε το δικό του, κρητικό, στίγμα στο αφιέρωμα.

Στη μουσική παρέα και ο Δώρος Δημοσθένους, η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Κωνσταντίνος Στεφανής, η Μαρία Παπαλεοντίου και ο Θοδωρής Κοτονιάς. Για τον Μανώλη Ρασούλη μίλησαν στην εκπομπή ο συγγραφέας και στιχουργός Γιώργος Χρονάς, ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντογιάννης και  ο παιδικός του φίλος από την Κρήτη, ο ζωγράφος Ρουσσέτος Παναγιωτάκης.

Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασαν για τον Μανώλη Ρασούλη:

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Ο πολυτάλαντος Μανώλης Ρασούλης πέθανε από έμφραγμα σε ηλικία 65 ετών στη Θεσσαλονίκη

Ο Μανώλης Ρασούλης, γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης στις 28 Σεπτεμβρίου του 1945, ήταν Έλληνας συγγραφέας, τραγουδιστής, στιχουργός, και δημοσιογράφος, ιδιαίτερα γνωστός και για τους στίχους που έχει γράψει για αρκετά τραγούδια. Στίχους του έχουν μελοποιήσει, μεταξύ άλλων, οι Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Νίκος Ξυδάκης, Πέτρος Βαγιόπουλος, Σωκράτης Μάλαμας, Γιώργος Χατζηνάσιος και Χρήστος Νικολόπουλος. Έχει μια κόρη την Ναταλία Ρασούλη, τραγουδίστρια, μουσικό, και τραγουδοποιό. Απεβίωσε από έμφραγμα σε ηλικία 65 ετών στη Θεσσαλονίκη, στις 5 Μαρτίου 2011 και βρέθηκε νεκρός στις 13 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments