Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/10/20].

Κριός

Θα είσαι το λαμπρό παράδειγμα για τη χάρη με την οποία αντιμετωπίζεις την οποιαδήποτε πιεστική κατάσταση τώρα. Ανταπεξέρχεσαι υπέροχα στο άγχος που δημιουργείται σε άλλους τομείς της ζωής σου, εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Όμως έχεις εμπιστοσύνη στην προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητά σου, σε ό,τι αφορά στην άνεση που προσφέρει η ερωτική σου ζωή. Η εστίαση και η δέσμευση στη σχέση σου, είναι ακλόνητη.

Ταύρος

Μπορείς να ισορροπήσεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις με την απαραίτητη λογική και τον ανάλογο ρεαλισμό τώρα. Οι λογικές κινήσεις σου θα σε βοηθήσουν να λάμψεις με τον τρόπο που επιθυμείς στο ταίρι σου. Οι ερωτικές δονήσεις που εκπέμπεις αυτή τη στιγμή είναι ισχυρές και μεταδοτικές. Δίνεις επίσης στον εραστή σου τη σιγουριά, πως είσαι θετική στις ερωτικές σας ανταλλαγές.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι μια στιγμή που θέλεις να αναλάβεις τα ηνία της σχέσης σου, αντί να επιτρέψεις στις συνθήκες να εξελιχθούν μόνες τους. Πρέπει να είναι κάτι πολύ δελεαστικό για την αυτοπεποίθησή σου! Παράλληλα αυτή η πρωτοβουλία σου, θα εξαλείψει και την παραμικρή αμφιβολία του εραστή σου, πως εννοείς αυτά που λες. Όμως τα μεγάλο πάθος που έχεις στη διάθεσή σου τώρα δε χρειάζεται μεγιστοποίηση. Εφάρμοσέ το με φειδώ, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Αν ένα συγκεκριμένο θέμα έχει ξεφύγει ή έχει γίνει μεγαλύτερο ζήτημα από ό, τι είναι απαραίτητο, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου, για να δεις πέρα από το προφανές. Μπορεί να υπάρχει κάτι συνδεδεμένο με το παρελθόν που σε προκαλεί να αντιδράσεις αμυντικά. Επίσης, είναι πιθανό ο εραστής σου να μην έχει ξεμπερδέψει με τα συναισθήματά στου. Αν όμως αυτό που συμβαίνει προκαλέσει τη δημιουργία μιας καθυστερημένης και ειλικρινής συζήτησης ανάμεσά σας, τότε αυτή η ανακατωσούρα, θα έχει ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα.

Λέων

Θα νιώσεις πως έχεις τους λόγους σου που νιώθεις εξαντλημένη με θέματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Προσπάθησε όμως όσο μπορείς ν’ αποτρέψεις αυτό το μαύρο σύννεφο να διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή. Αν χρειάζεσαι μια ανάπαυλα από τις τρέχουσες περιστάσεις, τότε μια μικρή απόσταση της προσοχής σου, μπορεί να κάνει θαύματα στη συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική σου υγεία. Κάνε ό, τι νιώθεις πως είναι απαραίτητο για να ανανεωθείς και να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Δε θα επωφεληθείς μόνο εσύ από αυτό.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σου θα αντιμετωπίσει σκαμπανεβάσματα σήμερα. Τη μια στιγμή θα είναι αυξημένη και την αμέσως επόμενη θα ξεφουσκώνει. Αυτό θα σε οδηγήσει στην ανάγκη για λίγη ενδοσκόπηση ώστε να εστιάσεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να προσφέρεις περισσότερη αγάπη στον κόσμο σου. Μην πιστεύεις πως έχεις διερευνήσει όλες τις επιλογές, γιατί υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορείς να κάνεις. Το εισιτήριο για την αύξηση της ασφάλειας και της ικανοποίησης στην ερωτική σου ζωή, είναι η δημιουργική συνεργασία και η αποδοχή πως οφείλεις στον εαυτό σου, περισσότερη διασκέδαση κι επιπολαιότητα.

Ζυγός

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να αποφύγεις αυτό που δημιουργεί ανησυχία στα ερωτικά σου, προσπάθησε τουλάχιστον να αποτρέψεις τον αρνητισμό που προσπαθεί να διεισδύσει στη σχέση σου. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικά σου θέματα που πρέπει ν’ αφήνεις στο κατώφλι και να μην τα μεταφέρεις στην ερωτική σου ζωή. Να είσαι ειλικρινής για την προέλευση της αγωνίας σου. Βάλε τα δυνατά σου για να παραμείνει η σχέση σου, το άνετο καταφύγιο που έχετε ανάγκη και οι δύο.

Σκορπιός

Θα νιώσεις ιδιαίτερα ευάλωτη αυτό το διάστημα. Όμως ακόμα κι αν τα συναισθήματα σου είναι μπερδεμένα, προσπάθησε να τα αξιολογήσεις, αντί να τα μεταφέρεις στον ανυποψίαστο σύντροφό σου. Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι η πηγή άνεσης που χρειάζεσαι. Όμως πρέπει να ακολουθήσεις μια προσεκτική προσέγγιση. Υπάρχουν τρόποι για να αξιοποιήσεις και να αντιμετωπίσεις την αυξημένη σου ευαισθησία.

Τοξότης

Κάνε ό,τι μπορείς για να αντιμετωπίσεις τη συναισθηματική ανισορροπία που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ίσως να είναι μια εποχή που τα αθώα σχόλια παρερμηνεύονται και είναι αθέλητα επίπονα. Παίξε ουσιαστικό ρόλο στην βοήθεια και την αμοιβαία υποστήριξη. Όσο πιο συμπονετική είναι η ατμόσφαιρα που εκπέμπεις, τόσο πιο εύκολα θα δημιουργηθεί η αρμονία, όπου χρειάζεται. Η επιρροή σου είναι ισχυρότερη από ό,τι νομίζεις.

Αιγόκερως

Έχεις τεράστια δημιουργικότητα, αυτό το διάστημα, που μπορείς να την αξιοποιήσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λόγο σου ποιητικά ή να υποστηρίξεις το ταίρι σου με τρόπους που συνδυάζουν τη φαντασία με την ευαισθησία σου. Έτσι θα καταφέρεις να αποδειχτεί ασήμαντο, ένα θέμα που σας απασχολεί. Οι συνειδητές και ειλικρινείς σου προσπάθειες βοηθάνε πολύ τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Η σιγουριά και η ασφάλεια της σχέσης σου, εξαρτάται από την αυτοπεποίθηση που θα δείξεις, υποστηρίζοντας με πράξεις όσα λες.

Υδροχόος

Πιθανότατα δεν σκέφτεσαι πλέον να αποχωρήσεις από μια συναισθηματική κατάσταση που σε ανησυχεί εδώ και αρκετό καιρό. Επομένως, θα αναλάβεις συντονισμένη δράση. Ξέρεις πως η αυθόρμητη επιθετικότητα δεν θα είναι τόσο χρήσιμη όσο η εφαρμογή της συμπόνιας και της καλοσύνης. Αν το άγχος που επικρατεί στη σχέση σου οφείλεται σε εσωτερικές πληγές που δεν έχουν επουλωθεί, τότε κάνε το θαρραλέο βήμα, για τις θεραπεύσεις.

Ιχθύες

Υπάρχουν στιγμές που η ικανότητά σου να εκφράζεσαι με φαντασία, δεν είναι τόσο ελκυστική και δελεαστική. Υπάρχουν και στιγμές που ο εραστής σου, νιώθει πιο καθησυχασμένος για την αυθεντικότητα των εγκάρδιων εκφράσεών σου, όταν μεταφέρονται με λογικό τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με πάθος για όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι αλλά φρόντισε να τα μεταφέρεις όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Μπορεί τώρα, να χρειάζεται ένας πιο άμεσος και ήρεμος τρόπος μεταφοράς των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments