Ελλάδα

Νεκρός στρατιωτικός Σέρρες: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Νεκρός στρατιωτικός Σέρρες: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
Νεκρός στρατιωτικός Σέρρες: Ο συγκεκριμένος άνδρας εντοπίστηκε στη Σκοτούσσα.

Τραγωδία στις Σέρρες. Ένας στρατιωτικός βρέθηκε νεκρός στη Σκοτούσσα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο στρατιωτικός βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας και ιατροδικαστής. Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν νεότερα από το συγκεκριμένο θλιβερό συμβάν, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Τις τελευταίες ώρες άλλα τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στον νομό. Για τον εργάτη που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην Αλιστράτη Σερρών η Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 11:45 περίπου, σε αγροτική περιοχή της Αλιστράτης Σερρών, ο βαμβακοσύλλεκτης που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης βάμβακος σε πλατφόρμα στην οποία βρίσκονταν 43χρονος αλλοδαπός, προσέγγισε εναέριο καλώδιο της ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 43χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης’».

Για το θανατηφόρο τροχαίο, με τον νεκρό αγρότη, μετά από ανατροπή τρακτέρ, η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωση της, «χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23:30 περίπου σε δασική περιοχή της Νιγρίτας Σερρών, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός και έφερε πλατφόρμα έμφορτη με ξύλα, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments