Τεχνολογία

Έτσι μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Facebook

Έτσι μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Facebook
Facebook μπλοκάρισμα: Έτσι θα μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει.

Στα social media, ανάμεσά τους και το Facebook, υπάρχει η δυνατότητα να μπλοκάρουμε κάποιον άλλο χρήστη εφόσον το επιθυμούμε.

Όταν μπλοκάρετε κάποιον λοιπόν, το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορεί μεταξύ άλλων να σας προσθέσει με ετικέτα ούτε να δει ό,τι δημοσιεύετε στο χρονολόγιό σας. Πιο συγκεκριμένα, το άτομο αυτό δεν μπορεί πλέον να κάνει τα εξής:

  • Να δει ό,τι δημοσιεύετε στο προφίλ σας.
  • Να σας προσθέσει με ετικέτα σε δημοσιεύσεις, σχόλια ή φωτογραφίες.
  • Να σας προσκαλέσει σε εκδηλώσεις ή ομάδες.
  • Να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί σας.
  • Να σας προσθέσει στους φίλους του.

Αν μπλοκάρετε κάποιον που είναι φίλος σας, τότε το άτομο αυτό διαγράφεται και από τους φίλους σας. Αν δεν θέλετε να διαγράψετε κάποιο άτομο από τους φίλους σας, αλλά θέλετε απλά να βλέπετε τις δημοσιεύσεις τους στο Facebook λιγότερο συχνά, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα. Όταν μπλοκάρετε κάποιον, ούτε εσείς θα μπορείτε να κάνετε ενέργειες όπως να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί του ή να τον προσθέσετε στους φίλους σας. Να θυμάστε ότι το μπλοκάρισμα δεν εμποδίζει όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις (π.χ. σε εφαρμογές ή ομάδες). Επηρεάζει μόνο τις αλληλεπιδράσεις σας με το συγκεκριμένο άτομο στο Facebook.

Για να μπλοκάρετε κάποιον:

  • Πατήστε πάνω δεξιά στο Facebook.
  • Επιλέξτε «Ρυθμίσεις και απόρρητο» > Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε «Μπλοκάρισμα» στο αριστερό μενού.
  • Στην ενότητα «Μπλοκάρισμα χρηστών», γράψτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να μπλοκάρετε και πατήστε «Μπλοκάρισμα».
  • Επιλέξτε το άτομο που θέλετε να μπλοκάρετε από τη λίστα που εμφανίζεται και πατήστε μπλοκάρισμα του χρήστη με το όνομά του.

Αν τυχόν δεν μπορείτε να βρείτε το άτομο που θέλετε με αυτή τη μέθοδο, πηγαίνετε στο προφίλ του και επιλέξτε «Μπλοκάρισμα» από το μενού κάτω δεξιά στη φωτογραφία εξωφύλλου.

Πώς θα καταλάβετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει;

Υπάρχουν δύο πολλοί απλοί τρόποι για να το αντιληφθείτε. Ο πρώτος τρόπος προϋποθέτει με το άτομο αυτό να έχετε μιλήσει κάποια στιγμή στο Messenger. Αν έχει συμβεί αυτό, μπορείτε να ανατρέξετε στον διάλογο αυτό. Αν το όνομα του προσώπου είναι με μαύρα έντονα γράμματα και το Messenger δεν σου επιτρέπει να του στείλεις μήνυμα, τότε σας έχει μπλοκάρει.

Ο δεύτερος τρόπος έχει ως εξής: Πραγματοποιήστε αποσύνδεση από το Facebook και πηγαίντε στο Google. Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε και τη λέξη Facebook. Θα σας βγάλει πιθανόν το προφίλ του προσώπου που θέλετε καθώς και άλλα. Πατήστε πάνω στο προφίλ και θα δείτε φωτογραφίες και βασικές πληροφορίες ενώ θα σας ζητάει και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Όταν γίνει αυτό, αν εμφανίσει ότι η σελίδα δεν υπάρχει ή δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση, τότε και πάλι σημαίνει ότι το άτομο αυτό σας έχει μπλοκάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments