Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτοσέλιδο της Αυγής δείχνει την γραμμή του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτοσέλιδο της Αυγής δείχνει την γραμμή του κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτοσέλιδο γης "Αυγής" είναι προάγγελος της σκληρής αντιπολίτευσης που αναμένεται να ακολουθήσει το κόμμα της.

Τον τελευταίο καιρό το σύνθημα “δεν είναι αθώοι” βγαίνει από όλο και περισσότερα χείλη. Ουσιαστικά είναι ένα σύνθημα που ξεκίνησε από τα Social Media και αφορούσε τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο μότο επέλεξε να βάλει στο πρωτοσέλιδο της και η εφημερίδα Αυγή. Η πρώτη σελίδα της ιστορικής εφημερίδας είχε το συγκεκριμένο μήνυμα και δίπλα του τους Αντώνη Σαμαρά και Κυριάκο Μητσοτάκη. Με λίγα λόγια η Αυγή αναπαράγει όσα ισχυρίζονται και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Δημοκρατία “ξέπλενε” την εγκληματική οργάνωση.

Στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι το πρωτοσέλιδο της Αυγής είναι ένα πρώτο δείγμα για την αντιπολίτευση που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω από εδώ και πέρα «καθώς η κυβερνητική προπαγάνδα επιχειρεί να αλλοιώσει τις θέσεις, τις απόψεις και τους αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ». Από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζουν ότι η ομοψυχία που έδειξαν στο πρώτο κύμα της πανδημίας αλλά και στα Ελληνοτουρκικά ανήκει στο παρελθόν καθώς η κυβέρνηση το θεώρησε σαν αδυναμία.

Στηρίζει το πρωτοσέλιδο της Αυγής ο Νάσος Ηλιόπουλος

Όλα τα παραπάνω φάνηκαν με κάθε επισημότητα από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος τύπου Νάσος Ηλιόπουλος, υπερασπιζόμενος το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, όταν ο κ. Μητσοτάκης, εν μέσω της διεξαγωγής της δίκης, είχε χαρακτηριστικά πει “η Χ.Α. είναι σαν να μην υπάρχει” και είχε χρησιμοποιήσει ξανά τη θεωρία των δύο άκρων. Δήλωση για την οποία πανηγύριζαν οι υπόδικοι τότε νεοναζί. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τα συγκροτήματα που συστηματικά ξέπλεναν τους νεοναζί, με στημένα ρεπορτάζ για προστασία ηλικιωμένων στα ΑΤΜ».

Για να καταλήξει: «Η ΝΔ, που βρέθηκε με τους νεοναζί στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που λίγες μέρες πριν από την απόφαση διόρισε παράνομα την Ζαρούλια στη Βουλή και που ο γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά συνομιλούσε με τους Χρυσαυγίτες, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτική. Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments