Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
8 Λέξεις επεισόδια: Η αστυνομία, έχοντας κι άλλες πληροφορίες ζητάει κι άλλη κατάθεση από την Ηλιάνα, η οποία βρίσκεται πλέον σε πανικό.

Ο Μιχαήλ μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον επικείμενο γάμο της Βικτώριας, αλλά αποφασίζει να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της, στηριζόμενος στην αμοιβαία έλξη που νιώθουν. Η Βικτώρια, από την άλλη, προσπαθεί να αποφύγει το μπλέξιμο, αλλά δεν καταφέρνει να του αντισταθεί. Ο Σπύρος περνάει την Ιφιγένεια από ανάκριση, σχετικά με τη σχέση της με τον Φρίξο. Δεν πείθεται από την δήθεν φιλία τους κι αποφασίζει να τους παρακολουθήσει.

Ο Μιλτιάδης βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στις σκέψεις και τις αμφιβολίες σχετικά με τον Φοίβο αλλά δεν ξέρει πώς να φτάσει στην αλήθεια. Ο Μάρκος, με τις ευλογίες της Νόνας, δοκιμάζει να πολιορκήσει ξανά τη Ναυσικά. Ο Άκης ευχαριστεί την Αποστολία για τον τρόπο που τον φρόντισε όσο ήταν άρρωστος. Ο Σίμος δέχεται τη θέση στο κανάλι κι αρχίζει να συνεργάζεται με τον Αλέκο.

Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια συναντιούνται κρυφά από όλους στο σπίτι της Ναυσικάς, που λείπει στην Κέρκυρα, και αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά του, ενώ μοιράζονται και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται, με τη Βικτώρια έτοιμη να παντρευτεί τον Δημήτρη. Ο Σπύρος παρακολουθεί τον Φρίξο και την Ιφιγένεια μέσα στο Αγγλικό Νοσοκομείο και είναι η σειρά του να βιώσει τα παράδοξα που συμβαίνουν σε αυτόν τον γεμάτο μυστήριο και… μεταφυσικές εκπλήξεις χώρο.

Ο Μιλτιάδης εξακολουθεί να υποφέρει από τις υποψίες που του… φύτεψε ο Έκτορας για τον Φοίβο και αποφασίζει να δράσει πιο δυναμικά προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια που αν αποδειχτεί, θα καταστρέψει την οικογένειά του. Η Εύα, σοκαρισμένη, μαθαίνει για τα αναβολικά που φτιάχνονται στο εργοστάσιο του Μάρκου και πια δεν ξέρει τι γνωρίζει ο Νικηφόρος και τι όχι. Η αστυνομία, έχοντας κι άλλες πληροφορίες ζητάει κι άλλη κατάθεση από την Ηλιάνα, η οποία βρίσκεται πλέον σε πανικό, ενώ η Βικτώρια ζητάει μια ακόμα αναβολή του γάμου της με τον Δημήτρη.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο