Ελλάδα

ΕΡΤ 1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: «Έριξε» το Twitter η πρεμιέρα της νέας σειράς

ΕΡΤ 1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: «Έριξε» το Twitter η πρεμιέρα της νέας σειράς
ΕΡΤ 1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αν κρίνουμε μάλιστα από την ανταπόκριση των χρηστών του Twitter, η σειρά απέκτησε ήδη πολλούς φανατικούς θεατές που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο.

Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις μας χάρισε άφθονο γέλιο και μας ταξίδεψε όλους στο χωριό μας,  Η πρεμιέρα έγινε σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 20:00. Η νέα κωμωδία αγκαλιάστηκε από το Twitter, που είχε μόνο θετικά σχόλια για το νέο σίριαλ της δημόσιας τηλεόρασης.

Πλούσιο καστ, ένα γρήγορο και ατακαδόρικο σενάριο και ένα θεσπέσιο περιβάλλον κάπου στα βουνά γύρω από τα Καλάβρυτα συνθέτουν τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μια αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Θετική η ανταπόκριση της σειράς της ΕΡΤ και στο ERTFLIX

Αν κρίνουμε μάλιστα από την ανταπόκριση των χρηστών του Twitter, η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» απέκτησε ήδη πολλούς φανατικούς θεατές που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο στον αέρα της ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, η πρεμιέρα της σειράς, αλλά και των υπόλοιπων νέων σίριαλ της ΕΡΤ («Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Η τούρτα της μαμάς») έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας στις έξυπνες τηλεοράσεις στο ERTFLIX. Μένει να δούμε αν τα σχόλια στο Twitter, αλλά και οι ενδείξεις πως το κοινό ενδιαφέρεται για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, θα αποτυπωθεί και στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Η σειρά της ΕΡΤ αποθεώθηκε στο Twitter

Υπήρξαν βέβαια και χρήστες που παρότι είδαν με ευχαρίστηση τη σειρά, είχαν δυο σχόλια να κάνουν για εκείνη. «2 αρνητικά, 1 είναι βασισμένο σε ξένο θα μπορούσε άνετα να είναι ελληνική ιδέα αλλά για να το γράφουν θα έχει σχέση με πνευματικά δικαιώματα και 2 γιατί τελειώνει νωρίτερα» γράφει κάποιος, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι που παραπονέθηκαν για την ποιότητα της εικόνας στη σειρά της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments