Αθλητισμός

Παρατήστε ό,τι κάνετε: Ο Ουάρντα μεταφράζει ελληνικά από… ελληνικά και «κλαίμε» – Δείτε Βίντεο

Παρατήστε ό,τι κάνετε: Ο Ουάρντα μεταφράζει ελληνικά από… ελληνικά και «κλαίμε» – Δείτε Βίντεο
Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στο VolosTV και τους δύο ρεπόρτερ του για το φιλικό της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, πηγαίνοντας τη μετάφραση σε άλλο επίπεδο.

Μπορεί να θεωρηθεί και το βίντεο της χρονιάς ή ένα από τα καλύτερα viral του 2020. Πρωταγωνιστής ο Αμρ Ουάρντα ο οποίος μετά τη λήξη του φιλικού της Νίκης Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου παραχώρησε συνέντευξη στους δύο ρεπόρτερ του Volos TV, πηγαίνοντας τη μετάφραση σε άλλο επίπεδο!  Ο 27χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός άρχισε να κάνει δηλώσεις χρησιμοποιώντας φράσεις από μείξη αγγλικών και ελληνικών κάνοντας θρύψαλα κάθε επική μετάφραση που έχει προηγηθεί στα χρονικά της γης, αφήνοντας “κάγκελο” τόσο την κοπέλα όσο και τον άντρα δημοσιογράφο. Και στο τέλος πέταξε και τις κορυφαίες ατάκες «εσύ είσαι όμορφη» στη ρεπόρτερ «και εσύ είσαι ομορφόπαιδο» στον άλλο ρεπόρτερ και άπαντες ξέσπασαν στα γέλια.

Μαθήματα μετάφρασης…

Η καλύτερη διερμηνεία όλων των εποχών

Gepostet von Λόγο Επειδή am Dienstag, 13. Oktober 2020

Λίγα λόγια για τον Ουάρντα

Ξεκίνησε το άθλημα στη γενέτειρά του με τη Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και το 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Αλ Αχλί του Καΐρου. Μέλος της ομάδας νέων (Κ-23), επιλέχθηκε για την ανδρική στις 16 Ιουνίου 2014 ως αλλαγή κατά την τελευταία αναμέτρηση πριν τα πλέι οφ της περιόδου, γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρωταθλητών Αιγύπτου 2013-14. Ωστόσο, αυτή υπήρξε και η μοναδική του εμφάνιση στη διοργάνωση για την Αλ Αχλί, καθώς τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας (16 αγώνες Α΄ κατηγορίας, 1 τέρμα), ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναιτωλικό.

Η απόδοσή του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ως αριστερός εξτρέμ αλλά και οργανωτής του παιχνιδιού, προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της ιταλικής Σέριε Α, η συμμετοχή στην οποία αποτελεί για τον ίδιο ένα μακροχρόνιο στόχο της καριέρας του.Τελικά και κατόπιν 39 αγώνων πρωταθλήματος (9 γκολ και 2 ασίστ) σε θητεία 1½ χρόνου στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε για τα επόμενα 3½ από τον ΠΑΟΚ, με μεταγραφικό κόστος της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και αμοιβή πρώτου έτους 250 χιλιάδες περίπου.Ο Ουάρντα πρόκειται για τον 8ο Αιγύπτιο στην ιστορία της ομάδας,συνεχίζοντας μία ξεχωριστή –για τα ελληνικά δεδομένα– “παράδοση”.Λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε και τον πρώτο τίτλο στην ομάδα του, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με σκορ 2-1.

Χρίστηκε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 20 και την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Στα 22 του και όντας ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, αγωνίστηκε πρώτη φορά για την ανδρών Αιγύπτου στις 11 Οκτωβρίου 2015, όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον χρησιμοποίησε σε όλο το β΄ ημίχρονο κατά τη φιλική νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια στο ουδέτερο Άμπου Ντάμπι. Από τον Αργεντινό προπονητή κλήθηκε στην 23άδα για την τελική φάση του κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2017 (Κόπα Άφρικα), όπου μετείχε ως αλλαγή σε δύο αναμετρήσεις των ομίλων και τον ημιτελικό, ευστοχώντας στην καθοριστική προτελευταία εκτέλεση της διαδικασίας των πέναλτι, ενώ αγωνίστηκε για όλο τον τελικό στην ήττα με σκορ 2-1 από το Καμερούν. Επελέγη στην αποστολή της ομάδας στο Μουντιάλ του 2018

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments