Ελλάδα

Γιώργος Καλύβας: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Γιώργος Καλύβας: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ
Γιώργος Καλύβας: Στα 73 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ από ανακοπή καρδιάς.

Θλίψη επικρατεί στον ΠΑΟΚ αφού ο Γιώργος Καλύβας, πρώην πρόεδρος της ομάδας έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ανακοπής. Ο εκλιπών ήταν 73 ετών και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Την είδηση μετέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά του στον σύλλογο. Ας είναι η μνήμη του αιώνια» τόνισε ο Κυριάκος στην αναφορά του. Ο Γιώργος Καλύβας ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και επιχειρηματίας. Βρισκόταν πάντοτε κοντά στον «Δικέφαλο», διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη σεζόν 1996-97 και ήταν ιδιοκτήτης των κατασκηνώσεων Καλύβα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής από το 1977. Όπως αναφέραμε και παραπάνω πέθανε λόγω ανακοπής, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επιβαρυνθεί.

Η κηδεία του Γιώργου Καλύβα θα γίνει αύριο Πέμπτη (15/10, 16:30) στα νεκροταφεία Θέρμης σε στενό κύκλο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέροντας: «Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του εκλεκτού μέλους της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Καλύβα, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

2. Να παραστεί εκπρόσωπός του στην εξόδιο ακολουθία.

3. Αντί στεφάνου, να καταθέσει συμβολικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Συλλυπητήρια ανάρτηση στο Twitter έκανε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία είχε διατελέσει πρόεδρος ο Γιώργος Καλύβας.

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου του συλλόγου, Γιώργου Καλύβα» ανέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Δείτε την ανάρτηση:

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκλεκτού μέλους της ασπρόμαυρης οικογένειας Γιώργου Καλύβα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments