Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Η αποκάλυψη για την καριέρα της και το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Βίκυ Καγιά: Η αποκάλυψη για την καριέρα της και το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Βίκυ Καγιά: Έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους αμφισβητούν όλα όσα έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 μάλιστα, έπαιξε σε διαφήμιση για γνωστό αναψυκτικό.

Και από τότε, είδε την καριέρα της να ανθεί ενώ σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με τον χώρο αυτό, για αυτό και εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Έτσι, έκλεισε δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη.

Στην καριέρα της μάλιστα, αναφέρθηκε και όταν βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (12 Οκτωβρίου) στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου» όπου και μίλησε για όλους και για όλα. Σε αυτή της την τηλεοπτική εμφάνιση έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επιτυχημένη καριέρα της στο εξωτερικό, στον χώρο της μόδας. Μάλιστα, όση ώρα εκείνη μιλούσε για τις αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας από την οθόνη πέρναγαν διάφορες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα που έχει κάνει στα παρελθόν.

Oι δύο παρουσιαστές μάλιστα έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά με διεθνείς οίκους με την ίδια να βρίσκει την ευκαιρία για να ρίξει τα… βέλη της σε όλους όσους την κατηγορούν πως δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε, για την περίοδο που ήταν 20 ετών, μίλησε και κατά τη διάρκεια του GNTM στους παίκτες οι οποίοι ήταν διστακτικοί με το να κάνουν την αλλαγή που πρέπει στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Έτσι, στο πλαίσιο της… παρηγοριάς η κριτής του ριάλιτι αποκάλυψε ότι υπήρξε στη θέση τους, καθότι στο παρελθόν χρειάστηκε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που αποδείχθηκε στη συνέχεια ιδιαίτερα προσοδοφόρα. Για την ακρίβεια, είπε πως όταν ήταν ακόμη 20 και κατόπιν «ειδικής παραγγελίας» από πασίγνωστη εταιρεία, αναγκάστηκε να κάνει τα μαλλιά της «φραουλί» κόκκινα ώστε να μπορέσει να αναλάβει ολόκληρη την ευρωπαϊκή της καμπάνια. Με τη διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή της μάλιστα, κατάφερε να αποκτήσει το πρώτο της σπίτι.

Τα παραπάνω βέβαια, στάθηκαν αφορμή για σχόλια όπως για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Για εμένα ήταν άτοπη η δική της τοποθέτηση σχετικά με τη δική της δουλειά που έκανε τα μαλλιά της γιατί αυτό έχει συμβεί σε όλα τα κορίτσια, που έχουμε ωραία μαλλιά, βάζω τον εαυτό μου μέσα γιατί μου έχει συμβεί, όταν έχεις ωραία και πολλά μαλλιά κανένα γραφείο δεν σε αφήνει ποτέ να τα κόψεις από την αρχή, πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Πρώτα θα σου φέρουν τα χρήματά σου, όπως η Βίκυ είπε ότι πήρε το πρώτο της σπίτι, γιατί έβαψε φραουλί τα μαλλιά της, αλλά πήρες τα λεφτά και το έκανες και την άλλη μέρα τα έκανες ξανθά. Δεν νομίζω να την έχουμε δει πουθενά να κυκλοφορεί με κόκκινο μαλλί. Δεν είναι σωστή τοποθέτηση να πεις σε ένα παιδί ότι εγώ πληρώθηκα για να κάνω αλλαγή και εσύ το κάνεις πριν καν ακόμα χρησιμοποιήσεις τα μαλλιά σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments