Video

Mike καρκίνος: Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το πίστευα

Mike καρκίνος: Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το πίστευα
Mike καρκίνος: Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής Mike βρέθηκε καλεσμένος στην πετυχημένη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», την Τετάρτη (14 Οκτωβρίου), όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη «μάχη» του με τον καρκίνο στα γεννητικά όργανα.

«Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου»

Το εν λόγω θέμα εντοπίστηκε πριν από μερικούς μήνες, αλλά πρόσφατα ο ίδιος έκανε μια σχετική ανάρτηση την ημέρα των γενεθλίων του. Πιο συγκεκριμένα, ο Mike δήλωσε το εξής στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο και εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου και έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από τη γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες και είχα έντονο πόνο». Και συνέχισε: «Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει».

Στέλνει το δικό του μήνυμα δύναμης και αγάπης σε όσους βρίσκονται στην ίδια ή παρόμοια με εκείνον θέση

Ο ίδιος, στη συνέχεια, προσέθεσε: «Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο». «Εκεί, ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένειά και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπαν θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά. Μετά το χειρουργείο, δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για πέντε εβδομάδες», κατέληξε τονίζοντας πως στο πλάι του ήταν η σύντροφός του Έλενα Τσαγκρινού.

Ο 27χρονος τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, τις δύσκολες μέρες με τις χημειοθεραπείες ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα δύναμης και αγάπης σε όσους βρίσκονται στην ίδια ή παρόμοια με εκείνον θέση. «Είμαι καλά ψυχολογικά. Ήμουν πάντα καλά ψυχολογικά. Τώρα είμαι καλά», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments