Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [15/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [15/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [15/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [15/10/20].

Κριός

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση σήμερα σχετικά με τη σχέση σας. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου έχετε ακόμη την ευκαιρία να μιλήσετε για τυχόν δυσκολίες. Να αποκαταστήσετε το πάθος και την αγάπη που υπήρχε κάποτε μεταξύ σας.

Ταύρος 

Σήμερα μπορεί να αποκαλυφθεί ξαφνικά ένα ελάττωμα στην σχέση σας, το οποίο παρέμεινε κρυμμένο. Το ερώτημα είναι, τι πρόκειται να κάνετε τώρα για αυτό; Μπορείτε να επιλέξετε να το αγνοήσετε, ελπίζοντας ότι θα εξαφανιστεί από μόνο του ή να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προσπαθήσετε να το επιλύσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να θελήσετε να εδραιώσετε μια μακροχρόνια ή πρόσφατη σχέση. Τουλάχιστον μπορείτε να θέσετε την ερώτηση ή να υπονοήσετε ότι θέλετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα υπάρχει λόγος για να το γιορτάσετε.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πείτε στο ταίρι σας πώς πραγματικά αισθάνεστε για μια κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι φοβόσασταν να διασχίσετε μια γραμμή, επειδή φαινόταν απαράβατη και στην πραγματικότητα σας αναστατώνει. Θα πρέπει να το συζητήσετε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έστω για την δική σας ψυχική ηρεμία. svg%3E

Λέων 

Έχετε μια έντονη αίσθηση ότι πρέπει να μείνετε μόνοι σας για λίγο. Είναι μια καλή ιδέα. Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο ακούγοντας τους άλλους και τις συμβουλές τους για το τρέχον πρόβλημα της σχέσης σας. Αλλά δεν έχετε ακούσει πραγματικά τον εαυτό σας, τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η σχέση σας περνάει κρίση. Από τη μία πλευρά, ο/η σύντροφός σας φαίνεται να θέλει περισσότερη ελευθερία. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλει να σας παραχωρήσει τα ίδια προνόμια. Προσπαθήστε να το συζητήσετε με λογική.

Ζυγός 

Μπορεί να αισθάνεστε ότι έλκεστε από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σήμερα. Ίσως θαυμάζετε την αξιοπρέπεια του χαρακτήρα του και αισθάνεστε ότι μπορείτε να ωφεληθείτε από την εμπειρία του. Να θυμάστε ότι ο έρωτας δεν έχει να κάνει με ηλικία και αριθμούς!

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει συναισθήματα αποξένωσης από τον/την σύντροφό σας. Ίσως ένα ζήτημα που κόχλαζε καιρό, ξαφνικά βγαίνει στην επιφάνεια. Μην αποφύγετε να το συζητήσετε, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω. svg%3E

Τοξότης 

Μπορεί να αισθάνεστε μη αποδεκτοί από τον/την σύντροφό σας σήμερα. Δεν έχει σημασία αν είναι δικό σας λάθος ή δικό του/της. Αυτό που πρέπει να αναγνωριστεί μέσω μιας ειλικρινούς συζήτησης, είναι ότι και οι δύο έχετε ίσο μερίδιο στο πρόβλημα… Και θα πρέπει να το επιλύσετε από κοινού.

Αιγόκερως

Η αναζήτηση του έρωτα είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα. Αρκετά άτομα φαίνονται πρόθυμα να μιλήσουν και να προσφέρουν πληροφορίες, αλλά μέχρι ενός σημείου. Διαισθάνεστε ότι υπάρχει ένα εμπόδιο που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείτε με την αναζήτηση του έρωτα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο για να μείνετε μόνοι. Να καθορίσετε τι πραγματικά χρειάζεστε από μια σχέση και τι μπορείτε να δώσετε με την σειρά σας.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να προσποιείστε τους μελαγχολικούς για ίδιον όφελος. Έχετε την τάση να χειραγωγείτε τα συναισθήματα των άλλων μέσω των ενοχών και να συγκρατείτε την τρυφερότητά σας. Παρόλο που αυτό λειτουργεί συχνά, σήμερα μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments