Αθλητισμός

Σεμπάστιαν Ντιούσι Ολυμπιακός: Φήμες για τον σέντερ φορ της Ζενίτ

Σεμπάστιαν Ντιούσι Ολυμπιακός: Φήμες για τον σέντερ φορ της Ζενίτ
Σεμπάστιαν Ντιούσι Ολυμπιακός: Πληροφορίες από την Τουρκία εμπλέκουν τον επιθετικό της Ζενίτ με τους πρωταθλητές.

Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ημέρες από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, αλλά στον Ολυμπιακό ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξαιτίας του κορωνοϊού η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ η χειμερινή θα ξεκινήσει κανονικά την 1η Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η απόσταση είναι πιο μικρή από ποτέ.

Κάποιοιες περιπτώσεις που δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία σε λίγους μήνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον Ολυμπιακό είναι ο Ματέους Ρέις. Ο ποδοσφαιριστής άρεσε στον Ολυμπιακό, αλλά η στάση της Ρίο Άβε ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε να γίνει η μεταγραφή. Είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή ότι οι Πρωταθλητές θα κάνουν νέα κίνηση τον Ιανουάριο. Ο νεαρός μπακ δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Φήμες και για απόκτηση σέντερ φορ

Σύμφωνα πληροφορίες από την Τουρκία που μεταφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Κόκκινο Πρωταθλητή, οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον Σεμπάστιαν Ντιούσι. Πρόκειται για τον Αργεντινό επιθετικό της Ζενίτ, ο οποίος έχει «γυαλίσει» στον Ολυμπιακό, τη Φενερμπαχτσέ και τη Φιορεντίνα. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2021 και στη ρωσική ομάδα μετράει 24 γκολ και 21 ασίστ σε 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή την περίοδο προέρχεται από τραυματισμό και έχει χάσει πέντε ματς πρωταθλήματος, αλλά τώρα έχει αρχίσει να συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σενάριο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αγωνίζεται σε μια θέση που θεωρητικά ο Ολυμπιακός είναι πλήρης. Για βασικός σέντερ φορ προορίζεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ από πίσω του βρίσκεται ο Χασάν. Ένας παίκτης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα αγοράστηκε πρόσφατα από την Μπράγκα έναντι ενός σημαντικού χρηματικού ποσού. Δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση του Ολυμπιακού να συνοδευθεί από κάποια αποχώρηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τις επιδώσεις του. Επίσης πριν λίγες ημέρες υπήρξε ενδιαφέρον από το Κατάρ με μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments