Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μίνι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μίνι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά
Δούκισσα Νομικού: Επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα, εντυπωσιάζοντας τόσο τον παρουσιαστή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ήταν η Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007, Δούκισσα Νομικού.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα, εντυπωσιάζοντας τόσο τον παρουσιαστή όσο και το τηλεοπτικό κοινό με τις άψογες αναλογίες της. Εξάλλου, και πριν δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αλλά και αφού έγινε μητέρα, φρόντιζε να προσέχει την εμφάνισή της. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς.

Το 2008, επιλέχθηκε για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alter, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι Mega και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «Η Πολυκατοικία», στο ίδιο κανάλι.

Τη σεζόν 2010 – 2011 ήταν ρεπόρτερ στο green room του talent show «Just the 2 Of Us» με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργος Καπουτζίδη. Τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Joy» αλλά αποχώρησε στα μισά της σεζόν (αρχές 2016) λόγω προβλημάτων με την παραγωγή. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε το talent show «So You Think You Can Dance». Τον Απρίλιο του 2019 και έπειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Και από τότε η απουσία της από την τηλεόραση είναι αισθητή. Όταν λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, η ίδια απάντησε το εξής: «Είχα μάθει από τα 18 μου να δουλεύω. Είχα φτάσει σε πολλές περιόδους της ζωής μου να είμαι εργασιομανής. Στην αρχή ήταν καθαρά επιλογή μου να μείνω και να αφοσιωθώ σε αυτό το θαύμα που μου συνέβαινε, αλλά έπειτα από λίγο δεν σου κρύβω ότι ήθελα και κάτι παραπάνω».

«Είναι σημαντικό όταν γινόμαστε μητέρες να μην ξεχνάμε και τους άλλους ρόλους. Είμαστε γυναίκες, είμαστε σύντροφοι, είμαστε και επαγγελματίες. Για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρωτίστως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένες και εμείς. Λείπω τρία χρόνια από την τηλεόραση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά την περίοδο που έγιναν ήμουν πολύ ταγμένη στην οικογένεια γιατί ήταν πολύ μικρά. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω. Θα δούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments