Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το ξεκίνημα στο Champions League

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το ξεκίνημα στο Champions League
Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ο Πέδρο Μαρτνίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του.

Όλη την εβδομάδα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Η νίκη ήταν το ζητούμενο και τελικά αυτή ήρθε με καλή εμφάνιση. Οι πρωταθλητές επικράτησαν άνετα με 4-0 και έβαλαν τρεις πόντους στο…σακούλι. Πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες τους μπορούν να σκεφτούν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να μπουν με το δεξί στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ειδικότερα από τη στιγμή που το πρώτο ματς είναι στην έδρα τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε όλες του Ευρωπαϊκές πορείες του Ολυμπιακού μεγάλο μερίδιο έχει ο παράγοντας έδρα. Έτσι ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με νίκη κόντρα στην Μαρσέιγ. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να επαναφέρει το… αγαπημένο του 4-3-3 για τον αγώνα της Τετάρτης (21/10) με τη Γαλλική ομάδαστο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Όλα δείχνουν Φορτούνη εκτός ενδεκάδας

Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου δεν θα ξεκινήσει ο Φορτούνης και η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Στο τέρμα ο Σα, ενώ στην άμυνα δύσκολα θα “σπάσει” η τετράδα των Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας. Εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να δώσει ανάσες στον τελευταίο. Στην επίθεση σίγουροι είναι οι Ελ Αραμπί (κορυφή) και Βαλμπουενά (αριστερά), ενώ για μία θέση στο δεξί άκρο ερίζουν Μασούρας και Ραντζέλοβιτς.

Δεν αποκλείεται σε αυτό το ματς να δούμε και κάποια νέα πρόσωπα. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αρκετοί αντέδρασαν με την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να αφήσει εκτός αποστολής τους Βινάγκρε (αρχικά), Μπρούμα και Πέπε (πριν από τον αγώνα) από την αποστολή. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει εκτός νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αφού θέλει σιγά-σιγά να τους βάζει στο κλίμα της ομάδας. Και τα αποτελέσματα τον έχουν δικαιώσει μέχρι σήμερα.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να προφυλάξει τον νεαρό αριστερό μπακ, ο οποίος επέστρεψε με μικροτραυματισμό από την πατρίδα του, ενώ τους άλλους δύο τους άφησε την τελευταία στιγμή εκτός. Οι τρεις παίκτες αναμένεται να φορτσάρουν ενόψει της Μαρσέιγ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments