Ελλάδα

Ρόδος γυναικολόγος: Δεν σταματούν οι μηνύσεις εις βάρος του – Καταγγελία για ασέλγεια από έγκυο

Ρόδος γυναικολόγος: Δεν σταματούν οι μηνύσεις εις βάρος του – Καταγγελία για ασέλγεια από έγκυο
Ρόδος γυναικολόγος: Η υπόθεση του συγκεκριμένου γιατρού έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στη τοπική κοινωνία όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα όσα περιγράφονται στις τέσσερις νέες μηνύσεις που υποβλήθηκαν προκαλούν πραγματικό σοκ για τη δράση του γυναικολόγου – μαιευτήρα ιατρού νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου σύμφωνα με την «Δημοκρατική». H πρώτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 18χρονη κάτοικο της Ρόδου που διατείνεται ότι επισκέφθηκε τον ιατρό την 13η Ιουνίου 2020 και ότι ήταν η πρώτη φορά που εξετάστηκε από γυναικολόγο.

Ισχυρίζεται ότι την προσέγγισε με όμορφο και ταυτόχρονα περίεργο τρόπο, και ότι την εξέταζε με υπέρηχο όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο του, το σήκωσε και συνέχιζε να την εξετάζει. Όταν έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο, όπως διατείνεται, έβαλε το χέρι του στον γοφό του και τον πίεζε με δύναμη με αποτέλεσμα να νιώσει άβολα, αμήχανα και φοβισμένη. Μάλιστα η 18χρονη καταγγέλλει ότι την εξέτασε χωρίς γάντι και με τρόπο που παρέπεμπε σε σεξουαλική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση.

Όπως υποστηρίζει, στη συνέχεια της είπε να σηκωθεί και να βάλει τα εσώρουχά της τα οποία τα έπιασε και της έδωσε εκείνος και την πήρε αγκαλιά, της είπε «ήσουν τέλεια» δίνοντας της φιλί στο μάγουλο και μετά στο λαιμό δημιουργώντας της μεγάλη αμηχανία, ταραχή και εκνευρισμό. Η άλλη μήνυση υποβλήθηκε από μια γυναίκα 41ετών που είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον μηνυόμενο τον Φεβρουάριο 2017.

Στην πρώτη της εξέταση και ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη, όπως περιγράφει, ο γιατρός ξεκίνησε την εξέταση αγγίζοντας την σε πολύ ευαίσθητα σημεία που κανένας άλλος γυναικολόγος στο παρελθόν δεν είχε επαφή και που δεν είχαν σχέση με την εξέταση. Παράλληλα την ρωτούσε σχετικά με την προσωπική και σεξουαλική της ζωή πράγμα το οποίο θεώρησε ότι θα είχε ίσως σχέση με το γυναικολογικό της πρόβλημα. Διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο της εξέτασης της έλαβε, όπως λέει, την απάντηση από τον ιατρό ότι προσπαθεί να την χαλαρώσει, ενώ η γυναίκα τόνισε πως ο γιατρός άρχισε να αυνανίζεται.

Προσπάθησε να την φιλήσει

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε από μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία που μένει στην Ρόδο. Πήγε στο γιατρό στις 3 Ιουνίου 2020 για να κάνει ένα γυναικολογικό τσεκ απ. Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε στο εξεταστήριο και αρχικά της είπε να βγάλει το εσώρουχό της και άρχισε να την εξετάζει με τρόπο που δεν θύμιζε ιατρική εξέταση και προσπάθησε να την φιλήσει.

Η τέταρτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 37χρονη η οποία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πέντε μηνών επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να γεννήσει στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα δίδυμα που κυοφορούσε. Όταν ήταν οκτώ μηνών, γύρω στις 15 Μαΐου του έτους 2020 τον κάλεσε στο τηλέφωνό του και του είπε ότι θέλει να την εξετάσει γιατί είχε πόνους χαμηλά. Την συνόδεψε ο αδελφός της καθόσον λόγω της προχωρημένης δίδυμης κύησης ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε εύκολα να περπατήσει αλλά δεν μπήκε μέσα στο εξεταστήριο λόγω του κορονοϊού.

«Αρχίζει να μου φιλάει την κοιλιά»

Αφού την εξέτασε της είπε ότι τα μωρά της είναι καλά και ότι είναι έτοιμα να γεννηθούν με καισαρική και να προγραμματίσουν την επόμενη εβδομάδα. Η γυναίκα συγκινήθηκε που έφθασε η στιγμή επιτέλους που θα δει τα μωρά της και βούρκωσε. Την ρώτησε όπως περιγράφει «γιατί κλαις» και του απάντησε «Γιατρέ μου έχω συγκινηθεί» και τότε συνέβη το εξής παράδοξο και ανεξήγητο…

«Αρχίζει να μου φιλάει την κοιλιά και συγκεκριμένα με φιλούσε στη μέση της κοιλιάς μου και μου ψιθύριζε ταυτόχρονα «να εδώ είναι το ένα κεφαλάκι του μωρού σου» και ξαφνικά κατεβαίνει πιο χαμηλά στην κοιλιά μου, κοντά στα γεννητικά μου όργανα και άρχισε να με φιλάει αισθησιακά και να μου λέει « Να και εδώ είναι το κεφαλάκι του άλλου μωρού σου»…» υποστηρίζει η γυναίκα που όπως καταγγέλλει έπαθε σοκ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γιατρός της άνοιξε κουβέντα για την ερωτική της ζωή και την εξέτασε με τρόπο που δεν συνάδει με ιατρική εξέταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments