Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [19/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [19/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [19/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [19/10/20].

Κριός

Μην ελπίζετε: Η σημερινή δεν φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα. Το μεγαλύτερο πάθος που θα βιώσετε, θα είναι μέσω διαλόγων. Εάν απολαμβάνετε μια συναρπαστική συζήτηση, σας περιμένουν μερικές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Ταύρος 

Η σημερινή είναι υπέροχη μέρα για συζήτηση. Αν ψάχνετε για σχέση, να πάτε κάπου όπου μπορείτε να μιλήσετε με ανθρώπους. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε κάποιο που, ενώ βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος, σας κάνει να αισθάνεστε πολύ όμορφα.

Δίδυμοι

Έχετε την ευκαιρία να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, μόνο με τη δύναμη των λέξεων. Αν και η γενική ατμόσφαιρα είναι πιο πλατωνική, μπορείτε να κάνετε πρόοδο μέσα από τις συζητήσεις σας. Αυτός είναι ο δρόμος για την καρδιά του.

Καρκίνος

Η μέρα φέρνει την ευκαιρία να επανορθώσετε για μια πρόσφατη παρεξήγηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν συζητήσετε το ζήτημα, θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος από εσάς να κρύβει κάτι… Αλλά αν δείξετε αμοιβαία εμπιστοσύνη, μπορείτε να θεραπεύσετε τα πάντα.

Λέων 

Θα λατρέψετε τον τρόπο που σας μιλά το ταίρι σας σήμερα. Τα λόγια του είναι γεμάτα σέξι υπονοούμενα. Θα σας κάνει να νιώσετε απόλυτα επιθυμητοί. Το σημείο καμπής σε όλη αυτή την προσπάθεια αποπλάνησης, είναι μια συγκεκριμένη συζήτηση… Θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πραγματική κατανόηση μεταξύ σας από όσο νομίζατε.

Παρθένος

Η μέρα φέρνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ζωηρή συζήτηση. Εάν περιμένατε την ευκαιρία για να ρωτήσετε το ταίρι σας τη γνώμη του για ένα συγκεκριμένο σχέδιο ή εγχείρημα, κάντε το τώρα. Εάν είστε και οι δύο πρόθυμοι να ακούσετε, το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο.

Ζυγός 

Μια παραγωγική συζήτηση σήμερα μπορεί να σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε κάποιον/α που θαυμάζετε βαθιά. Θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας, για να τον/την κάνετε να πιστέψει ότι είστε το άτομο που αναζητούσε πάντα και μόλις το βρήκε. Στη συνέχεια βασιστείτε στα υπόλοιπα γοητευτικά σας προσόντα για να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του/της.

Σκορπιός

Απολαμβάνετε πάντα μια καλή συζήτηση. Αλλά μια συγκεκριμένη που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο θα προβλέπατε ποτέ. Ίσως χρειαστεί να σκάψετε βαθιά για να βρείτε την απαιτούμενη απάντηση. Είναι εκεί αλλά χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς για να βγει.

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια πρόσκληση, για μια συγκέντρωση που θα απολαύσετε. Ενώ μιλάτε με νέα άτομα, θα συναντήσετε κάποιο με το οποίο θα ταιριάξετε αμέσως. Ενδεχομένως να έχει τις ίδιες συναισθηματικές αξίες και ενδιαφέροντα με εσάς.

Αιγόκερως

Μόνο μέσω της συζήτησης θα καταφέρετε να αποσπάσετε αυτό το μυστικό από τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αναρωτιέστε εδώ και καιρό αν σας κρύβει κάτι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Δεν σας λέει, επειδή δεν θέλει να σας αγχώσει για μια κατάσταση που τον/την αφορά προσωπικά.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι τώρα μπορείτε να κάνετε αυτή την σημαντική συζήτηση με το ταίρι σας. Εάν έχετε κάτι στο μυαλό σας για καιρό, πάρτε την ευκαιρία για να μιλήσετε. Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα και θα καταλήξετε σε νέες ιδέες για πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί.

Ιχθύες

Η σημερινή είναι καλή μέρα για να εξερευνήστε με το ταίρι σας κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Ακόμα κι αν οι αλληλεπιδράσεις σας δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικές, σίγουρα είναι διανοητικά διεγερτικές. Παρακολουθήστε μερικές εκθέσεις ή διαλέξεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments