Αθλητισμός

Κέβιν Μπουά: Η Λεγανές δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου τον Ελβετό εξτρέμ

Κέβιν Μπουά: Η Λεγανές δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου τον Ελβετό εξτρέμ
Κέβιν Μπουά: Καμιά συμμετοχή δεν έχει μέχρι τώρα ο παίκτης στη Λεγανές. Ο Ελβετός μέσος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά οι ερυθρόλευκοι δεν τον επέλεξαν.

Ο 27χρονος άσος είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ των “ερυθρόλευκων”, ήταν ένας από τους παίκτες που υπήρχε στη λίστα, αλλά επί της ουσίας δεν απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό. Ο Μπουά είχε μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός από τον Ολυμπιακό το όνομά του ακούστηκε και για άλλες ομάδες, όπως η Μπεσίκτας και η Γετζέπε. Τελικά κατέληξε στη Λεγανές στη Μαδρίτη.

Ωστόσο δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καθόλου καλά στην νέα του ομάδα. Σύμφωνα με το ΦΩΣ, το κοντέρ του Κέβιν Μπουά στη Λεγανές είναι… μηδενικό. Δεν έχει γράψει ούτε μία συμμετοχή στον έναν μήνα που βρίσκεται στη μαδριλένικη ομάδα που συμμετέχει στη Β΄ Ισπανίας. Ο Ελβετός εξτρέμ, που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, δεν έχει καθίσει ούτε στον πάγκο στα πέντε ματς που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Προφανώς κάτι ήξεραν στο λιμάνι που δεν ασχολήθηκαν σοβαρά, γιατί είναι εκτός Λεγανές δίχως να βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

Λίγα λόγια για τον Κέβιν Μπουά πριν πάει στη Λεγανές

Ο Μπουά ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες νέων της Σερβέτ. Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 2013. Το καλοκαίρι του 2015, μετακόμισε στη Ζυρίχη.

Στις 8 Ιουλίου 2016, η Βασιλεία ανακοίνωσε την υπογραφή του Μπουά με τετραετές συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Ο Μπουά κέρδισε το Πρωτάθλημα Ελβετίας στο τέλος της σεζόν 2016-17. Για το σύλλογο αυτός ήταν ο όγδοος συνεχόμενος τίτλος και συνολικά ο 20ος τίτλος πρωταθλήματος. Κέρδισαν επίσης το Κύπελλο Ελβετίας για δωδέκατη φορά, πράγμα που σήμαινε ότι έκαναν το νταμπλ για έκτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Τη σεζόν 2018-19, κέρδισε το Κύπελλο Ελβετίας. Στον πρώτο γύρο, η Βασιλεία νίκησε την Μόντλινγκεν με 3-0, στο δεύτερο γύρο την Εσαλόν με 7-2 και στον γύρο των 16 την Βίντερτουρ με 1-0. Στον προημιτελικό, νίκησε τη Σιόν με 4-2 στην παράταση και στον ημιτελικό τη Ζυρίχη με 3-1. Όλοι αυτοί οι αγώνες διεξήχθησαν εκτός έδρας. Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2019 στο Σταντ ντε Σουίς εναντίον της Τουν, με τη Βασιλεία να κερδίζει με 2-1. Ο Μπουά έπαιξε σε πέντε αγώνες κυπέλλου και σημείωσε δύο γκολ στον αγώνα εναντίον της Εσαλόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments