Αθλητισμός

Τσόλακ ΠΑΟΚ: Έχει να «ματώσει» τα δίχτυα από τον Ιούλιο

Τσόλακ ΠΑΟΚ: Έχει να «ματώσει» τα δίχτυα από τον Ιούλιο
Τσόλακ ΠΑΟΚ: Ο νέος σέντερ φορ του «Δικέφαλου» έχει να σημειώσει γκολ από τον Ιούλιο, αν και βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

Δεν είναι ο μόνος. Πολλοί σέντερ φορ περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος που τίποτα δεν τους βγαίνει ακόμα κι αν προσπαθούν να βρίσκονται μέσα στις φάσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντόνιο Τσόλακ το τελευταίο διάστημα. Ο νέος φορ του ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στις φάσεις, όπως συνέβη και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κροτάτης στράικερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με τον «Δικέφαλο» να περιμένει περισσότερα από τον παίκτη για τον οποίο έδωσε τρία εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον αποκτήσει. Ο Τσόλακ έχει αγωνιστεί σε τέσσερις αγώνες με τον ΠΑΟΚ (τρεις πρωταθλήματος και έναν με την Κράσνονταρ) και δεν έχει βρει δίχτυα. Όπως σημειώνει το sportime.gr, o Κροάτης φορ έχει να πετύχει γκολ από τις τις 25 Ιουλίου όταν με τη Ριέκα έβαλε τέσσερα τέρματα απέναντι στην Ίστραν για την περσινή σεζόν. Από τότε αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς για τη φετινή περίοδο του κροατικού πρωταθλήματος (15/8,21/8,29/8 και 12/9) χωρίς να σκοράρει και σε τέσσερα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι είναι άκαπνος για 8 παιχνίδια και αν το πάμε ημερομηνιακά, δεν έχει σημειώσει τέρμα από τον περασμένο Ιούλιο, δηλαδή τρεις περίπου μήνες.

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν πως για την ψυχολογία ενός επιθετικού αυτό το γεγονός δεν είναι καλό και ελπίζουν ο Τσόλακ να πετύχει στο επόμενο ματς γκολ ώστε να βρει ξανά την καλή του φόρμα που τον οδήγησε άλλωστε, στην κατάκτηση του πρώτου σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος.

Χωρίς κόσμο τελικά με την Ομόνοια

Να σημειώσουμε ότι η περίφημη επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα δεν θα γίνει. Το Σαββατοκύριακο άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι η κυβέρνηση έχει πάρει την απόφαση να επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε επίσημα αυτή η απόφαση. Ωστόσο, μια μέρα αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση που θα επέτρεπε στους οπαδούς να επιστρέψουν στο γήπεδο. Έτσι, το ματς του «Δικέφαλου» με την Ομόνοια θα γίνει χωρίς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments