Lifestyle

Άσλεϊ Γκράχαμ: Ποζάρει χωρίς ρούχα για καλό σκοπό

Άσλεϊ Γκράχαμ: Ποζάρει χωρίς ρούχα για καλό σκοπό
Άσλεϊ Γκράχαμ: Το διάσημο plus size μοντέλο ποζάρει γυμνό και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι ένα plus size μοντέλο που έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Τις κάνει να αγαπούν το σώμα τους και τις ατέλειες του, να νιώθουν άνετα με αυτό και να μην ενδιαφέρονται για πρότυπα και μεγέθη. Η ίδια έχει μιλήσει άπειρες φορές για την αυτοπεποίθηση και έχει ζητήσει από τις νέες γυναίκες με καμπύλες να αγαπήσουν την μοναδικότητα τους και να αισθανθούν χαρούμενες με αυτές.

Μάλιστα στα social media έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με το δικό της σώμα. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά. Η 32χρονη, που πρόσφατα έγινε μητέρα, μοιράστηκε μια γυμνή φωτογραφία της στο Instagram. Συγκεκριμένα, πόζαρε στον καθρέφτη του μπάνιου βγάζοντας μια σέλφι όπου κάλυπτε με τα χέρια της το γυμνό της στήθος, ενώ δεν φορούσε καθόλου εσώρουχα και διακρινόταν το τατουάζ της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Nakie big girl». Πολλοί έσπευσαν τότε να πουν ότι δεν είναι «big» αλλά ένα κανονικό, όμορφο σώμα.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δεν ντρέπεται να δείξει τις καμπύλες της αλλά και τις ραγάδες που έχει στην κοιλιά της από τη γέννηση του γιου της. Είναι μια σέξι, πληθωρική γυναίκα που έχει αποδεχτεί τον εαυτό της ενώ αρνείται να μπει σε καλούπια. Οι φωτογραφίες άλλωστε που ανεβάζει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αποδεικνύουν.  H ίδια μιλώντας πρόσφατα για την απόφασή της να μην κάνει κανένα ρετούς στις φωτογραφίες, είπε. «Πάντα με ρωτάνε, τι θες να επεξεργαστούμε και τι θες να αφαιρέσουμε. Και αυτή τη φορά τους είπα “τίποτα”. Θέλω όλοι να με δουν όπως ακριβώς είμαι, γιατί όλοι έχουν τη δική τους ιστορία».

Μιλώντας για το σώμα της και πώς διαμορφώθηκε ύστερα από τον τοκετό το διάσημο μοντέλο σημείωσε: «Έχω περισσότερο βάρος, έχω ραγάδες και στην αρχή έπρεπε να κάνω αρκετές συζητήσεις με τον εαυτό μου, λέγοντάς του “Οκ, νέο σώμα, νέα νοοτροπία”. Ύστερα από αυτήν τη φωτογράφιση (φωτογραφήθηκε με μαγιό σε νέα καμπάνια), ωστόσο, ένιωσα περισσότερο αυτοπεποίθηση γιατί είπα “Ναι. Είμαι ωραία. Νιώθω ωραία. Αυτό είναι το νέο μου σώμα μαμάς!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments