Αθλητισμός

Κορωνοϊός Superleague: Αναβλήθηκε το ματς του Άρη με την ΑΕΛ – Κρούσμα και στον ΠΑΟΚ

Κορωνοϊός Superleague: Αναβλήθηκε το ματς του Άρη με την ΑΕΛ – Κρούσμα και στον ΠΑΟΚ
Κορωνοϊός Superleague: Όπως αναμενόταν μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στον Άρη, αναβάλλεται το ματς με την ΑΕΛ. Κρούσμα και στον ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα για το Europa League με την Ομόνοια.

Ο Άρης έχει πληγεί από κρούσματα κορωνοϊού και έτσι το παιχνίδι με την ΑΕΛ αναβάλλεται, όπως αναμενόταν. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν βρεθεί 10 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ από ό, τι φαίνεται, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα, αρκετοί από τους νοσούντες είναι ποδοσφαιριστές. Ο Άρης σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή».

Εν τω μεταξύ, κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στον ΠΑΟΚ μια μέρα πριν την πρεμιέρα του «Δικέφαλου του Βορρά» στο Europa League απέναντι στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έθεσαν ήδη σε εφαρμογή το πρωτόκολλο, με τον ποδοσφαιριστή να τίθεται άμεσα σε απομόνωση, όπως συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις. Αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι με την Ομόνοια, αφού το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων.

Να σημειώσουμε ότι «περιπέτειες» με τον κορωνοϊό έχει και ο Ολυμπιακός με τον Μαντί Καμαρά να νοσεί από την Covid-19 και να μένει εκτός του ματς με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στο Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments