Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: Εκτός παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ λόγω κορωνοϊού

Καμαρά Ολυμπιακός: Εκτός παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ λόγω κορωνοϊού
Καμαρά Ολυμπιακός: Η γαλλική Equipe έκανε πρώτη την αποκάλυψη για τον παίκτη της ομάδας του Πειραιά.

Η γαλλική Equipe αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο Μαντί Καμαρά είναι θετικός στον κορωνοϊό και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού απέναντι στη Μαρσέιγ στο φετινό Champions League. Ο αμυντικός μέσος από τη Γουινέα δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (20/10) και σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα νοσεί από τον κορωνοϊό.

Το απόγευμα της Τρίτης ο 23χρονος χαφ ανέβασε stories στο Instagram, όπου βρισκόταν στο σπίτι του. Μέχρι και σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει την αποστολή του για τον αγώνα, ενώ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ενημέρωση για την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου της Equipe Ματιέ Γκρεγκουάρ

Εάν επιβεβαιωθεί ότι ο Καμαρά είναι θετικός τότε θα χάσει και τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Πόρτο (27/10), μια μεγάλη απώλεια για το κέντρο του Ολυμπιακού.

Μεγάλα πριμ από Μαρινάκη για την πρόκριση από τους ομίλους

Ο  δίνει πριμ τρία εκατομμύρια ευρώ για πρόκριση στους «16» του Champions League καθώς και ένα εκατομμύριο για κάθε νίκη. Έτσι, πολύ υψηλά πριμ περιμένουν τους παίκτες του Ολυμπιακού για κάθε νίκη τους στους ομίλους του Champions League, αλλά και σε περίπτωση πρόκρισης, είτε στην επόμενη φάση, είτε στο Europa League. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση τη Δευτέρα (19 Οκτωβρίου) με τους αρχηγούς των Πειραιωτών, για να συζητηθούν τα πριμ που θα λάβουν οι παίκτες τη φετινή σεζόν, ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, με τη Μαρσέιγ.

Και αφού μίλησε με Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ματιέ Βαλμπουένα, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστα Φορτούνη, τους μίλησε για τα πριμ του Champions League. Εκεί ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» τους ενημέρωσε ότι για κάθε νίκη στο Champions League οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μοιράζονται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ πολύ υψηλό είναι και το πριμ πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, το οποίο θα φέρει ακόμα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ το μισό προβλέπεται εφόσον οι πρωταθλητές συνεχίσουν στο Europa League.  svg%3E

Πιο συγκεκριμένα, τα πριμ είναι:

  • 3.000.000 ευρώ για πρόκριση στους 16 του Champions League,
  • 1.500.000 ευρώ για πρόκριση στους 32 του Europa League,
  • 1.000.000 ευρώ για κάθε νίκη στους ομίλους του Champions League.

Θυμίζουμε πως για κάθε νίκη στους ομίλους του Champions League, η UEFA δίνει 2.700.000 ευρώ, ενώ για κάθε ισοπαλία 900.000 ευρώ. Επομένως, γίνεται κατανοητό πως περίπου το 1/3 κάθε νίκης θα πηγαίνει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments