Ελλάδα

Καιρός Χανιά: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους μετά την έντονη βροχόπτωση

Καιρός Χανιά: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους μετά την έντονη βροχόπτωση
Καιρός Χανιά: Οι οδηγοί απομακρύνθηκαν από τα οχήματα και είναι καλά στην υγεία τους.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η μετακίνηση δύο ατόμων στα Χανιά, καθώς τα αυτοκίνητα τους κόλλησαν στα νερά, κοντά στην περιοχή Πλατάνι, λίγα μόλις μέτρα από το ναυτικό νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, στο κάθε αυτοκίνητο επέβαινε ένα άτομο και για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική και η Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οδηγοί απομακρύνθηκαν από τα οχήματα και είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, δρόμος μετά τον ναύσταθμο έχει κλείσει με κορδέλες καθώς η διέλευση από το σημείο είναι επικίνδυνη λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΜΥ

Προειδοποιεί ότι η κακοκαιρία που πλήττει ήδη τη νότια νησιωτική χώρα θα συνεχιστεί και σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις κατά τόπους χαλαζοπτώσεις. Η κακοκαιρία θα επηρεάσει την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από την Πέμπτη.

Αναλυτικά το δελτίο της ΕΜΥ:

Η κακοκαιρία που εκδηλώνεται στη νότια νησιωτική χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις, θα συνεχιστεί και σήμερα Τετάρτη (21-10-2020), ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται σταδιακά από την Πέμπτη (22-10-2020).

Πιο συγκεκριμένα, θα επηρεαστούν:

  • Η Κρήτη μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.
  • Οι Κυκλάδες, κυρίως οι δυτικές, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.
  • Τα Δωδεκάνησα μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments