Αθλητισμός

Χεζόνια Παναθηναϊκός: Δεν ξεχνάει το αγαπημένο του «τριφύλλι»

Χεζόνια Παναθηναϊκός: Δεν ξεχνάει το αγαπημένο του «τριφύλλι»
Χεζόνια Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε και ο Κροάτης NBAer έδειξε ότι δεν ξεχνάει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Μάρκο Χεζόνια μπορεί να παίζει από το 2015 στο NBA και να μην έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκόυ ποτέ (μέχρι τώρα), αλλά είναι σίγουρα ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς του. Ανήμερα του παιχνιδιού με τη Φενέρμπαχτσε έκανε ένα «στόρι» αφιερωμένο στο «τριφύλλι». Ένας ακόλουθός του στο Instagram του έγραψε «χόρτο μαγικό» και εκείνος απάντησε με καρδούλα και τριφύλλι, ενώ ανέβασε και φωτογραφία με γεμάτο ΟΑΚΑ.

Δείτε το στόρι του παίκτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

Φυσικά το ερώτημα που έχουν όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι το εξής: «Θα τον δουν ποτέ να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό;» O «Super Mario» είχε μιλήσει στην αρχή της χρονιάς αποκλειστικά στο gazzetta.gr από το Πόρτλαντ όπου βρίσκεται τη φετινή σεζόν έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς.

«Αν ήμουν ελεύθερος και δεν δεσμευόμουν με κάποια ομάδα θα πήγαινα στην Αθήνα περπατώντας από την Κροατία για να παίξω στον Παναθηναϊκό» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν είναι κάτι που σκέφτεται στην παρούσα φάση εξηγώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν: «Ακόμα και αν αποφασίσω να επιστρέψω στην Ευρώπη όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου στο ΝΒΑ, τα δικαιώματά μου ανήκουν στην Μπαρτσελόνα. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να καταβληθεί buy out σε περίπτωση που θέλει κάποια ομάδα να με αποκτήσει».

Επίσης μίλησε για το πώς προέκυψε η μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό και η οποία έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Διαμαντίδης. «Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης όλων των εποχών» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι παρακολουθεί τους «πράσινους» σε όλα τα σπορ αφού θέλει να ενημερώνεται για την πορεία του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, αλλά και του βόλεϊ. Φυσικά είχε αναφερθεί και στους Μπλέιζερς και στη συνύπαρξή του με τους Ντέιμιαν Λίλαρντ και Καρμέλο Άντονι, ενώ προέβλεψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «θα είναι back to back MVP». Ο Χεζόνια όχι μόνο είναι ένας παίκτης που παραμένει επί τέσσερα συναπτά έτη στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, αλλά είναι και καλός στις προβλέψεις αφού όντως ο Αντετοκούνμπο κέρδισε ξανά το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν.

Δείτε βίντεο με τον Μάριο Χεζόνια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments