Αθλητισμός

Ζοσέ Μαουρίσιο Παναθηναϊκός: Πάει για ντεμπούτο με τον Βόλο

Ζοσέ Μαουρίσιο Παναθηναϊκός: Πάει για ντεμπούτο με τον Βόλο
Ζοσέ Μαουρίσιο Παναθηναϊκός: Ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς με την Βόλο.

Μετά τα πρώτα ανησυχητικά αποτελέσματα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγές όσο υπήρχε χρόνος. Μια από τις κινήσεις που έγιναν ήταν να ενισχυθεί μεταγραφικά η ομάδα στο χώρο του κέντρου. Οι “πράσινοι” αποφάσαισαν να προχωρήσουν σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του του Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος είναι μια κίνηση από το πάνω ράφι καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό χαφ με μεγάλη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Ωστόσο ο παίκτης δεν είχε ομάδα το προηγούμενο διάστημα κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία οπότε θα χρειαζόταν ένα διάστημα για να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Φυσικά ο έμπειρος χαφ έκανε όλο αυτό το διάστημα ατομικές προπονήσεις, αλλά και πάλι ήθελε μερικές μέρες μέχρι να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Βραζιλιάνος έδειξε σε καλή κατάσταση και όπως όλα δείχνουν μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Μέσα ο Μαουρίσιο, δύσκολα ο Βιγιαφάνιες

Ο Βραζιλιάνος χαφ μοιάζει πανέτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Βόλο για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα και συμμετέχει κανονικότατα στις προπονήσεις του «τριφυλλιού». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γυμνάζεται κανονικά στο Κορωπί, όμως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος να αγωνιστεί στη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αργεντινός χαφ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν την επιστροφή του Βιγιαφάνιες και την ένταξη του Μαουρίσιο στην αρχική ενδεκάδα καθώς πιστεύουν ότι οι δυο αυτοί παίκτες θα ανεβάσουν το επίπεδο με την ποιότητα και την εμπειρία τους. Από εκεί και πέρα εκτός είναι ο Αγιούμπ και ο Βέλεθ, του οποίου τη θέση στο αρχικό σχήμα με τους Βολιώτες θα πάρει ο Πούγγουρας που είχε παίξει ως αριστερό μπακ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πετύχει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Βόλου είναι μονόδρομος για τους “πράσινους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments