Ελλάδα

Το απίθανο post της Έλενας Ακρίτα για τη χειρονομία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου

Το απίθανο post της Έλενας Ακρίτα για τη χειρονομία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου
Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου, ήταν φανερά εκνευρισμένη και δεν συγκράτησε τον θυμό της.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με την Ουρανία Μιχαλολιάκου έξω από τη ΓΑΔΑ όπου η προκλητική κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, βρίζει και χειρονομεί προς τους δημοσιογράφους, φανερά εκνευρισμένη για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου και τη φυλάκιση του πατέρα της.

Μόλις είδε τους επαγγελματίες στον χώρο της ενημέρωσης που κάλυπταν τη σύλληψη του πατέρα της, Νίκου Μιχαλολιάκου, και τη μεταγωγή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η Ουρανία, ψυχολόγος στο επάγγελμα, εξαπέλυσε βαρύ υβρεολόγιο κατά δημοσιογράφων, καμεραμάν και φωτορεπόρτερ, κάνοντας παράλληλα χυδαίες χειρονομίες. Και μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν οι χειρονομίες που έκανε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία, μετά την απόφαση να οδηγηθούν στη φυλακή τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, κατά τη μετάβαση στη ΓΑΔΑ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της, Ελένη Ζαρούλια, άρχισε να βρίζει τους δημοσιογράφους ενώ έκανε και χειρονομίες, σύμφωνα με τις φωτογραφίες. Αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο ενώ μπήκε και στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα, με το γνωστό καυστικό στιλ της. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, σεναριογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια ανήρτησε την επίμαχη φωτογραφία και έγραψε το εξής, απλό σχόλιο: «Η Ουράνια Μιχαλολιάκου μιλάει με τη γλώσσα του πώματος».

Ακολουθεί το post της Έλενας Ακρίτα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments