Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Αυξάνονται οι απαιτήσεις για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Αυξάνονται οι απαιτήσεις για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Στις πλάτες του τεχνικού διευθυντή πέφτει το βάρος να λύσει τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας και ο χρόνος για να τα καταφέρει δεν είναι απεριόριστος.

Συνεχίζουν τα προβλήματα στο εσωτερικό της ΑΕΚ τόσο με τη συμπεριφορά παικτών όσο και με τις αμφισβητήσεις σε σημαντικά πρόσωπα και επιλογές της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας έχει ζητήσει να αλλάξει το κλίμα στην Ένωση και να μην επηρεάζεται η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να αμφισβητείται εκ των έσω με επιλογές και ποδόσφαιρο. Μπορεί οι Λιβάγια, Ολιβέιρα να συγκεντρώνουν τα αγωνιστικά πυρά από τον Τύπο, αλλά πλέον ο Ίλια Ίβιτς δεν είναι στο απυρόβλητο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που το Big Boss τον έθεσε προ των ευθυνών του, όπως αναφέρει το Sportime.

Εξάλλου, η πώληση του Μπάρκα δεν έγινε από το δικό του network, το ζήτημα με τον Γαλανόπουλο λύθηκε απευθείας από τον «μεγάλο», όπως και με τον Μπακάκη. Μάλιστα, όπως, χαρακτηριστικά ειπώθηκε αν ο Μελισσανίδης αποφασίσει να πάει ξανά στα Σπάτα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Σέρβο sports director. Κοινώς, εδώ και τώρα λύσεις στα προβλήματα, συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Το θέμα με τον Λιβάγια και οι σχέσεις Ίβιτς με Μελισσανίδη

.Μετά το ματς με την Μπράγκα και την αλλαγή στην αλλαγή, έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις με τον Ίβιτς και Καρέρα και οι δύο πλευρές υποτίθεται συμφώνησαν να συνεχίσουν με στόχο το καλό της ομάδας. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportday, υπάρχει δυσαρέσκεια και για άλλους λόγους με τον Κροάτη.

Ο Λιβάγια έχει δεχτεί τελευταία κάποια μηνύματα αναφορικά με τις συναναστροφές του. Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι εχθροί. Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο είναι. Κι αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Αλλά κάποιοι στο Μαρούσι και στα Σπάτα δυσφορούν από τις παρέες του Κροάτη. Και το πρόβλημα είναι ότι έκανε τα κονέ και σε συμπαίκτες του, αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα. svg%3E

Λιβάγια και Ίβιτς

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν προκαλεί για πρώτη φορά προβλήματα στην ΑΕΚ με τη συμπεριφορά του. Έχει πλούσιο ιστορικό ο Κροάτης επιθετικός στην Ένωση και σίγουρα οι κακές συνήθειες δεν κόβονται. Όπως αναφέρει και ο ιστότοπος to10.gr αργά ή γρήγορα, ο Λιβάγια θα ξαναφέρει μπελάδες, αφού όσο ταλέντο έχει, αλλά τόσο ιδιόρρυθμος είναι.

Ούτε λύθηκε η παρεξήγηση με τον Μάσιμο Καρέρα επειδή έτσι είπε ο Λιβάγια στον Ίλια Ίβιτς. Τι θα έλεγε ο Κροάτης στον τεχνικό διευθυντή του; Ότι θα τσακωθεί ξανά με τον Ιταλό προπονητή; Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα, αλλά το παρελθόν του Λιβάγια μας επιτρέπει να προβλέψουμε το μέλλον. svg%3E

Τι τρέχει με Μελισσανίδη και Ίβιτς

Στο μεταξύ , αξιοσημείωτη είναι η ησυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο επικεφαλής της Ένωσης έχει αναθέσει τη διαχείριση της έντασης στον Ίλια Ίβιτς. Αλλά και αυτό έχει την εξήγηση του. Σε προηγούμενα ξεσπάσματα του Λιβάγια, ο Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά να νουθετήσει τον ποδοσφαιριστή. Αλλά εκ του αποτελέσματος, ο Λιβάγια παρά τις περιστασιακές συγνώμες του στον… «Τίγρη», δεν φάνηκε να αλλάζει τροπάρι.

Οπότε, ίσως ο Μελισσανίδης να επιθυμεί να αποφύγει το… χρέωμα. Αφήνει τον Ίβιτς να πάρει τη φθορά από τη συμπεριφορά του Λιβάγια. Άλλωστε, είναι ευθύνη του τεχνικού διευθυντή να παρεμβαίνει στα αποδυτήρια. Και στον συγκεκριμένο τομέα, ο Ίβιτς δεν τα έχει πάει και τόσο καλά τελευταία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments